BEAUTY,  MOMMY LIFE

SVANEMÆRKEDE PRODUKTER FRA DANSKE INGREDIEN

Ingredien_2Sponsor
Jeg takkede fornylig ja, til at prøve disse svanemærkede stylingsprodukter fra danske Ingredien, et mærke jeg ikke har været bekendt med før. Jeg elsker når jeg skal teste produkter, som jeg ikke har nogen forventninger til. Jeg fik en pakke ind af døren med shampoo, balsam, kur, mousse og tørshampoo og gik straks igang med at teste produkterne, jeg har nu anvendt dem i en periode og er derfor klar med en anmeldelse.

Ingredien

lal

Shampoo / Balsam / Kur

Serien  Power Protein Treatment, som jeg har valgt at teste, findes både med og uden parfume. Jeg har valgt at teste serien uden parfume, da jeg som sagt er gravid.

Serien Power Protein Treatment, er særlig god til at genopbygge håret efter fx stressede perioder, amning eller hård kemisk behandling Håret genopbygges indefra uden blive tungt eller fedtet og giver oven i købet volume. Jeg har nok verdens mest flade og glatte hår, og derfor var jeg særligt begejstret for volumeeffekten.

Jeg har ikke altid passet lige godt på mit hår, jeg har skiftet hårfarve, brugt stylingsredskaber stort set hver dag og derfor har mit hår haft brug for næring og gode produkter. Disse fra Ingredien har givet mit hår glansen tilbage og dufter oven i købet helt fantastisk, selvom serien ikke indeholder parfume.

Jeg er spændt på hvordan mit hår reagere efter jeg har født og har hørt mange skrækhistorier om at håret kan falde af og blive livløst ved bl.a. Aamning. Men denne shampoo skulle egne sig godt til ammende kvinder, så det håber jeg.

Et lille tip: de dage, hvor jeg har ekstra god tid putter jeg kur i mit tørre hår og går rundt med det en times tid , inden jeg går i bad og vasker det ud. Det efterlader håret silkeblødt og lækkert. Det kan faktisk være skræmmende hvor meget fugt håret har brug for og hvor hurtigt det trænger ind.

Ingre

INGMousse: Body Floff, Light Hold / Tørshampoo: Light Texture Spray

Jeg har virkelig haft stor fornøjelse af tørshampooen. Vi har været ret uheldige med overtagelsen af huset og allerede efter 14 dage, gik vores varmt vandsbeholder i stykker. Vi har i en periode på knap 2 uger ikke haft varmt vand, og har derfor måtte suse hjem til vores forældre engang i mellem for at få et varmt bad. Det har derfor været rart at man om morgenen har kunne, give håret et sprøjt tørshampoo og opnå følelsen af rent hår.

Tørshampooen giver håret liv og nyvasket look. Alt du behøver er at ryste flasken godt og spraye i håret, særligt ved hårrødderne og derefter fordele produktet med fingrene. Mange Tørshampooer kan give  lidt farve, især i mørkt hår. Men det gør denne ikke. Jeg er virkelig fan!

Ingredien er produkter med holdninger, og derfor kan du regne med:
– At produkterne ikke indeholder phtalater, parabener, farvestoffer, allergifremkaldende konserveringsmidler, mineralske olier, paraffin, paraffinolier, silikoneolier, vaseline eller lignende petrokemiske ingredienser
– At produkterne er svanemærkede som din garanti for, at produkterne ikke indeholder kendte kræftfremkaldende stoffer, hormonforstyrrende stoffer, mutagene eller reproduktivt skadelige stoffer.

/ Liselotte

Sponsoreret indlæg

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk