INTERIOR

LOUNGE MØBLER, INSPRATION TIL EN HYGGELIG HAVE

Lounge møblerLOUNGE SÆT /HÆNGEKRUKKER / LYSKÆDE /PUDER

Foråret er her, og vi skal begge fået penge tilbage i skat og det betyder at vi kan få indfriet et par drømme til huset. Vi og susede derfor ud for at købe havemøbler, eller nærmere loungemøbler. Vi har to terrasser og den ene har vi bestemt os for skal være med grill, havebord og stole og den anden skal være en hyggekrog med vores nye lounge møbler.

Vi har brugt weekenden på at samle dem og sat dem op ude i vores udestue, den er allerede ved at være godt varm og derfor kan vi uden problemer sidde i den. Planen er at de til sommer skal ud på terresse, lige uden for udestuen. Det bliver simpelthen så godt, jeg har købt puder og til dem for at skabe lidt mere hygge og mangler nu et par fede lanterner og et par store krukker med kæmpe planter, måske en palme?

Vi har været tidligt oppe i dag, Sonni blev udlært igår og vi skal have gæster til spisning i aften. Håber i får en dejlig lørdag 🙂

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk