FASHION

DEN PERFEKTE RUSKIND JAKKE

Ruskind jakke fra VeromodaRuskind er simpelthen så hot lige nu, og jeg har fundet ud af, at jeg ikke kan leve uden denne smukke ruskind jakke fra Veromoda til kun 750 kr.! Det er jo simpelthen et fund til den pris. Ville elske at bruge jakken hen over foråret, både til jeans og til kjole.

Jakken findes i 4 forskellige farver: Sort, Beige, Army eller rust, jeg drømmer om en sort eller en i beige og skal ud og have en så snart babybulen er væk! Det bliver jeg simpelthen nød til. Den er jo så smuk og anvendelig og til den pris kan man nærmest ikke lade være vel?

I dag vil jeg nyde min barsel, det er den første dag hvor jeg ikke skal stresse ud og lave en masse og har derfor både fået tømt et par flyttekasser, vasket tøj, været i karbad og nyder nu en sen morgenmad, mens jeg skriver dette indlæg 🙂

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk