FOOD,  LIFESTYLE

SUND MED SODASTREAM POWER

SodaStream PowerSodaStream Power

Soda_1
Sponsor
Jeg har fået den fine SodaStream Power maskine, som er det nyeste skud på stammen i Sodastram familien. (Find maskinen HER) Jeg er sikker på maskinen vil hjælpe os til en bedre og sundere livsstil. For der skal virkelig strammes op efter min graviditet. Jeg glæder mig virkelig til, at jeg kan komme ud og bevæge mig lidt igen, bækkenløsningen har virkelig sat en stopper for selv en lille gåtur.

Jeg er  desværre ikke speciel god til at drikke vand og får ikke altid den mængde væske om dagen, som jeg burde. Jeg har førhen (og er stadig) rigtig glad for Pepsi max, men det er desværre ikke det sundeste at fylde sin krop med. Jeg har heldigvis fundet ud af at det nok mere er boblerne end smagen af cola, som jeg er afhængig af og er derfor blevet rigtig glad for helt alm. danskvand. Med min nye Sodastream, kan jeg lave bobler i mit vand med blot et enkelt klik og jeg er derfor fri for at slæbe store flasker med danskvand med hjem fra supermarkedet.

Den nye SodaStream maskine har hele 3 niveauer, så man bestemmer helt selv hvor meget kulsyre der skal i vandet og i løbet af få sekunder har maskinen forvandlet dit postevand til den lækreste boblende danskvand. SodaStream maskinerne kan fåes i alle prisklasser, så alle kan være med. Jeg er super glad for power modellen og synes den er ret så flot og dekorativ på køkkenbordet.


SodaStream PowerSodaStream Power

Hvis man ikke er til danskvand, kan man købe forskellige smagsvarianter, både med og uden sukker, så man kan lave sin helt egen sodavand. Jeg vil i den kommende tid tippe om opskrifter på lækre mocktails, som alle sammen bliver lavet på min nye SodaStream Power. Mmh, i kan godt glæde jer….

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

10 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk