Follow:
FOOD LIFESTYLE

SUND MED SODASTREAM POWER

SodaStream PowerSodaStream Power

Soda_1
Sponsor
Jeg har fået den fine SodaStream Power maskine, som er det nyeste skud på stammen i Sodastram familien. (Find maskinen HER) Jeg er sikker på maskinen vil hjælpe os til en bedre og sundere livsstil. For der skal virkelig strammes op efter min graviditet. Jeg glæder mig virkelig til, at jeg kan komme ud og bevæge mig lidt igen, bækkenløsningen har virkelig sat en stopper for selv en lille gåtur.

Jeg er  desværre ikke speciel god til at drikke vand og får ikke altid den mængde væske om dagen, som jeg burde. Jeg har førhen (og er stadig) rigtig glad for Pepsi max, men det er desværre ikke det sundeste at fylde sin krop med. Jeg har heldigvis fundet ud af at det nok mere er boblerne end smagen af cola, som jeg er afhængig af og er derfor blevet rigtig glad for helt alm. danskvand. Med min nye Sodastream, kan jeg lave bobler i mit vand med blot et enkelt klik og jeg er derfor fri for at slæbe store flasker med danskvand med hjem fra supermarkedet.

Den nye SodaStream maskine har hele 3 niveauer, så man bestemmer helt selv hvor meget kulsyre der skal i vandet og i løbet af få sekunder har maskinen forvandlet dit postevand til den lækreste boblende danskvand. SodaStream maskinerne kan fåes i alle prisklasser, så alle kan være med. Jeg er super glad for power modellen og synes den er ret så flot og dekorativ på køkkenbordet.


SodaStream PowerSodaStream Power

Hvis man ikke er til danskvand, kan man købe forskellige smagsvarianter, både med og uden sukker, så man kan lave sin helt egen sodavand. Jeg vil i den kommende tid tippe om opskrifter på lækre mocktails, som alle sammen bliver lavet på min nye SodaStream Power. Mmh, i kan godt glæde jer….

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Wow den virker fantastisk! Og sikke nogle billeder smukke – SÅ sindsygt flot! 🙂

  25. marts 2016 at 12:30
 • Reply Karina

  Ej det ser altså ret lækkert ud 😉

  25. marts 2016 at 12:41
 • Reply kathrine johansen

  Wow den er virkelig smart hvis man kan lide dansk vand! det kan jeg desværre ikke.
  Men kan den ikke os lave vand om til sodavand? haha 😉

  God dag!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  25. marts 2016 at 15:29
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Jo, du skal bare bruge de smagsvarianter, som jeg linker til i bunden af indlægget – Så kan du få lækre sodavand… Mmhhh

   28. marts 2016 at 17:13
 • Reply Cecilie Krog

  En sodaStream er virkelig en god ting at have!
  Rigtig fine billeder søde<3
  /Cecilie

  http://WWW.BYKROG.DK

  25. marts 2016 at 16:04
 • Reply Isabella Pernille

  Ikke dårligt med sådan en maskine. Sådan en har jeg ønsket mig i lang tid 😀
  Glæder mig til at læse de opskrifter du har tænkt dig at smide på bloggen søde!

  25. marts 2016 at 17:28
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Nej vel?

   Er virkelig også glad for den – Det skal du også, har et par rigtige gode i kan glæde jer til 🙂

   28. marts 2016 at 17:11

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.