BEAUTY,  MOMMY LIFE

BIO OIL MOD STRÆKMÆRKER OG AR

BioOilJeg har den seneste tid prøvet, faktisk nærmest badet i Bio Oil, en olie som skulle have en effektiv virkning mod strækmærker og ar. Jeg havde inden jeg gik igang med at bruge olien, hørt meget positivt om olien. Men jeg har efterhånden prøvet så meget, som ikke har haft en positiv virkning på mig, at jeg havde svært ved at tro på at denne olie faktisk ville kunne hjælpe!

Jeg har desværre fået en del strækmaver under min graviditet, som jeg har skrevet om på bloggen før, og ja jeg har virkelig tudet over mine grimme strækmærker. Det er altså bare ikke pænt og frygter stadig hvordan jeg ser ud når jeg engang har født!

Jeg har brugt olien både morgen og aften, i en længere periode. Olien er knap så fedtet og klistret som de andre olier jeg har prøvet og trænger dejlig hurtigt ind i huden, så man kan hoppe i tøjet. Den har en mild duft og den fineste orange farve. Jeg har den lille 60 ml. flaske og den har holdt i en lille måned, du kan finde den HER.
Jeg har som sagt nærmest badet i olien, og smurt mave og hofter ind, flere gange om dagen. Jeg synes at strækmærkerne er begyndt at blive mindre tydelige. Jeg håber og beder til at olien kan reducere mængden af nye strækmærker her den sidste del i min graviditet og gøre de nuværede mærker endnu mindre tydelige. Jeg er meget positiv overrasket, og må indrømme at det er den bedste olie jeg har prøvet.

Bio Oil

Olien

Bio Oil mod strækmærker og ar fåes i 3 forskellige størrelser 60 ml.  125 ml. og 200 ml.  og har for sine effektive resultater, vundet helt op til 224 hudplejepriser, siden sin globale lancering i 2002. Bio Oil er skabt på en kombination af planteekstrakter og vitaminer og er godkendt til brug hos gravide (Når man har en lille en i maven skal man virkelig tænke sig om hvad man smører kroppen ind i, jeg er på ingen måde hysterisk men må indrømme jeg har fjernet et par produkter fra badeværelseshylden. )

Har i erfaringer med olien?

/ Liselotte

( Bio Oil mod strækmærker og ar er modtaget som gave, holdningerne er mine egne)

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.