FASHION,  MOMMY LIFE,  Outfit

GRAVID OUTFIT: VILA KIMONO

Vila Kimono
Vila Kimono
Vila Kimono

Vila KimonoKIMONO: VILA / SUNNIES: RAYBAN /PANTS: H&M / TOP: H&M / BOOTS: VRS / BAG: GUCCI DISCO

Puha, hvor føler jeg mig efterhånden stor! Maven er kæmpe, kuglerund, ikke mindst tung og jeg er begyndt at få en masse vand i kroppen. Det er simpelthen så skønt! Jeg har de sidste par dage kun kunne gå i mine store udtrådte Nike sko og fingerringene kan heller ikke længere sidde på mine “pølsefingre”! Godt der kun er 18 dage til termin……

Jeg er blevet så glad for min fine nye Vila Kimono, den er så fin og kan pifte mine sorte kedelige gravidoutfits op.  Jeg er sikker på den også bliver et hit når maven er væk. Jeg elsker den hvertfald allerede og pasteller bliver jo et kæmpe hit her til foråret.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

19 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.