Follow:
Clara's corner OUTFIT

GRAVID OUTFIT: VILA KIMONO

Vila Kimono
Vila Kimono
Vila Kimono

Vila KimonoKIMONO: VILA / SUNNIES: RAYBAN /PANTS: H&M / TOP: H&M / BOOTS: VRS / BAG: GUCCI DISCO

Puha, hvor føler jeg mig efterhånden stor! Maven er kæmpe, kuglerund, ikke mindst tung og jeg er begyndt at få en masse vand i kroppen. Det er simpelthen så skønt! Jeg har de sidste par dage kun kunne gå i mine store udtrådte Nike sko og fingerringene kan heller ikke længere sidde på mine “pølsefingre”! Godt der kun er 18 dage til termin……

Jeg er blevet så glad for min fine nye Vila Kimono, den er så fin og kan pifte mine sorte kedelige gravidoutfits op.  Jeg er sikker på den også bliver et hit når maven er væk. Jeg elsker den hvertfald allerede og pasteller bliver jo et kæmpe hit her til foråret.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

19 Comments

 • Reply Sanne

  Jeg er vild med den kimono! Så dejlig og forårsagtig 🙂

  28. marts 2016 at 11:03
 • Reply Karina

  Du ser rigtig godt ud søde <3

  28. marts 2016 at 11:20
 • Reply Julie Mænnchen

  Kan godt forstå at du ser frem til, at det snart er “ovre” 🙂 Men du ser smuk ud i den flotte kimono søde!

  28. marts 2016 at 13:58
 • Reply Katja

  Du er virkelig smuk i den fine kimono! Det kunne være at man skulle tilføje den til ens egen forårsgarderobe ☺️ Hvem vandt egentlig din eylure konkurrence? ❤️

  28. marts 2016 at 19:12
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Hej Katja,
   Hvor er du sød 🙂
   Ja, kan klart anbefale den. Vinderen er offentliggjort på konkurrence indlægget og på facebook 🙂

   / Liselotte

   29. marts 2016 at 11:34
 • Reply Eline Tychsen

  Men du ser fantastisk ud!!!!! :-* <3

  29. marts 2016 at 8:16
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Jeg synes du ser fabelagtig ud <3

  29. marts 2016 at 12:38
 • Reply Ida

  Du ser simpelthen så dejlig ud Liselotte 🙂
  Din mave er så smuk <3

  29. marts 2016 at 13:52
 • Reply Frederikke S

  Hvor er kimonoen bare fin – og så smuk mave!

  29. marts 2016 at 16:39
 • Reply Katrine Guldbæk

  Du ser så skøn ud med din fine mave 🙂

  30. marts 2016 at 8:59
 • Reply Chau

  Du er altså så smuk med den mave 😉
  Super ide med kimono som er hot lige nu og giver outfittet farve.

  Jeg håber det går med huset. Fik nærmest helt ondt i maven af det du skrev på min blog. Vi har vildt meget stress over det hele med huskøb. Og det burde det jo ikke, det skal jo være en rar situation når man skal bruge så mange penge på noget. Håber vi snart finder noget som er drømmeboligen uden at gå på kompromis med for mange ting.

  /Chau

  1. april 2016 at 8:33
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.