BEAUTY

REAL TECHNIQUES PUDDERBØRSTE

REAL TECHNIQUES PUDDERBØRSTE
REKLAME
En smuk make up, kræver ikke kun gode make-up produkter, men også lækre redskaber, som fx. børster og svampe. Jeg har længe sukket efter en ny pudderbørste, så da Billigvoks.dk tilbød mig at teste en Real Techniques pudderbørste, takkede jeg ja.

Real Techniques er kvalitetsbørster til en super fin pris, hvor alle kan være med. Der findes pensler til alle former for make up og du kan for få penge samle et lækkert sæt med de vigtigste basicbørster.

Jeg modtog den lækre Powder Brush fra Real Techniques. Børsten gør det nemt at lægge en flot makeup, pga. det store og bløde børstehoved giver en præcis påføring samt en god fordeling af pudderen. Jeg skifter mellem både fast og løs pudder og børsten kan uden problem bruges til begge typer af pudder. Penslen “opfanger” kun en tilpas mængde pudder og de hvide hår i bunden af penslen viser hvor meget pudder du har fået på, super smart ikke? Det gør at du ikke får for meget pudder i ansigtet.

Jeg er vild med det store børste hoved, som let fordeler pudderen pænt i hele mit ansigt.  Find børsten HER til 119 kr. og de mange andre pudderbørster lige HER. Jeg skal helt sikkert klikke flere børster hjem i fremtiden.


REAL TECHNIQUES PUDDERBØRSTEREAL TECHNIQUES PUDDERBØRSTE

Rens dine børster!
Gode pensler holder længe, hvis du passer godt på dem!
Det er virkelig vigtigt at man holder sine make-up børster rene og renser dem for bakterier. Billigvoks.dk anbefaler at man renser børsterne hver uge ved hjælp af denne Deep Cleansing Gel. Jeg må ærligt indrømme jeg kun renser mine børster ca. hvert 14. dag. Jeg bruger en mild shampoo, som fungere rigtig godt, let renser og gør børsterne så gode som nye. Det er vigtigt at du passer på liminingen, så sørg for at penslerne ligger ned når de skal tørre efter rensningen.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.