Follow:
BEAUTY

REAL TECHNIQUES PUDDERBØRSTE

REAL TECHNIQUES PUDDERBØRSTE
REKLAME
En smuk make up, kræver ikke kun gode make-up produkter, men også lækre redskaber, som fx. børster og svampe. Jeg har længe sukket efter en ny pudderbørste, så da Billigvoks.dk tilbød mig at teste en Real Techniques pudderbørste, takkede jeg ja.

Real Techniques er kvalitetsbørster til en super fin pris, hvor alle kan være med. Der findes pensler til alle former for make up og du kan for få penge samle et lækkert sæt med de vigtigste basicbørster.

Jeg modtog den lækre Powder Brush fra Real Techniques. Børsten gør det nemt at lægge en flot makeup, pga. det store og bløde børstehoved giver en præcis påføring samt en god fordeling af pudderen. Jeg skifter mellem både fast og løs pudder og børsten kan uden problem bruges til begge typer af pudder. Penslen “opfanger” kun en tilpas mængde pudder og de hvide hår i bunden af penslen viser hvor meget pudder du har fået på, super smart ikke? Det gør at du ikke får for meget pudder i ansigtet.

Jeg er vild med det store børste hoved, som let fordeler pudderen pænt i hele mit ansigt.  Find børsten HER til 119 kr. og de mange andre pudderbørster lige HER. Jeg skal helt sikkert klikke flere børster hjem i fremtiden.


REAL TECHNIQUES PUDDERBØRSTEREAL TECHNIQUES PUDDERBØRSTE

Rens dine børster!
Gode pensler holder længe, hvis du passer godt på dem!
Det er virkelig vigtigt at man holder sine make-up børster rene og renser dem for bakterier. Billigvoks.dk anbefaler at man renser børsterne hver uge ved hjælp af denne Deep Cleansing Gel. Jeg må ærligt indrømme jeg kun renser mine børster ca. hvert 14. dag. Jeg bruger en mild shampoo, som fungere rigtig godt, let renser og gør børsterne så gode som nye. Det er vigtigt at du passer på liminingen, så sørg for at penslerne ligger ned når de skal tørre efter rensningen.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Lullumut

  Rigtig smukke billeder og god og grundig anmeldelse 🙂
  Uh, tror slet ikke jeg renser mine børster så tit. Kan jo passende gøre det i dag 😉

  31. marts 2016 at 7:48
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Tak søde 🙂

   Haha, det er heller ikke altid jeg gør det. Men har fundet ud af min hud får mindre urenheder hvis jeg holder mine pensler rene og fri for bakterier 🙂

   31. marts 2016 at 7:50
 • Reply Cecilie

  Den ser rigtig lækker ud!
  Har længe overvejet at prøve deres børster, måske jeg bare skulle jeg gære det ☺️
  /Cecilie

  http://WWW.BYKROG.DK

  31. marts 2016 at 8:26
 • Reply Isabella Pernille

  Jeg mangler faktisk nogle nye børster, så jeg tror lige jeg kigger nærmere på de her – og så skal jeg vist lige blive bedre til at rengøre mine noget oftere, hehe.

  Og det er altså nogle super flotte billeder du har fået taget af børsten 😀

  31. marts 2016 at 8:37
 • Reply Vanessa

  Denne børste er min yndlings pudderbørste. Den er bare så god at jeg har to i min samling! 😀

  3. april 2016 at 16:12
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.