FASHION

DE PERFEKTE PAVEMENT ESPADRILLES I RUSKIND

Pavement Espadrilles

Et lille tip: Sidste år var jeg helt vild med de smukke “indianerinspireret” Espadrilles fra Chloé, som efter min mening kostede alt alt for mange penge. Jeg har nu fundet et virkelig fint alternativ. Jeg er nemlig blevet helt vild forelsket i disse Pavement espadrilles, som er så smukke og ikke mindst anvendelige gennem hele foråret og sommeren. De er super lækre både til en off-shoulder kjole og til et par slidte shorts.

Jeg nyder min barsel og har de sidste par dage lavet – ingenting, det har jeg virkelig haft brug for og kan ikke huske hvornår jeg sidst har nydt en hel dag på sofaen. Håber i får en skøn weekend – jeg er alene hjemme næsten hele dagen og skal bage lækre kanelsnegle til Xfactor finalen

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.