Follow:
FASHION

DE PERFEKTE PAVEMENT ESPADRILLES I RUSKIND

Pavement Espadrilles

Et lille tip: Sidste år var jeg helt vild med de smukke “indianerinspireret” Espadrilles fra Chloé, som efter min mening kostede alt alt for mange penge. Jeg har nu fundet et virkelig fint alternativ. Jeg er nemlig blevet helt vild forelsket i disse Pavement espadrilles, som er så smukke og ikke mindst anvendelige gennem hele foråret og sommeren. De er super lækre både til en off-shoulder kjole og til et par slidte shorts.

Jeg nyder min barsel og har de sidste par dage lavet – ingenting, det har jeg virkelig haft brug for og kan ikke huske hvornår jeg sidst har nydt en hel dag på sofaen. Håber i får en skøn weekend – jeg er alene hjemme næsten hele dagen og skal bage lækre kanelsnegle til Xfactor finalen

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Katrine Guldbæk

  Hvor er de bare vildt fine og perfekt til foråret 🙂

  1. april 2016 at 15:54
 • Reply Frederikke S

  De er så flotte! Og som Katrine skriver; Perfekte til foråret 😉

  1. april 2016 at 18:25
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Ej hvor er de fine! 🙂

  3. april 2016 at 13:01
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.