FASHION

GET INSPIRED BY LOUISE BENNETZEN

Get inspired

Så er det igen tid til et Get Inspired indlæg, denne gang er det Louise Bennetzen, fra Moderngirl.dk, som vi skal lære bedre at kende. Louise har i en alder af 18 år, allerede en super lækker og misundelseværdig stil.

Fortæl lidt om dig selv som person:
Jeg vil sige at jeg er en nysgerrig person, der elsker at opleve nye ting. En slags mini opdagelsesrejsende, idet jeg altid prøver at lægge mærke til verden omkring mig og være åben overfor folk. Jeg gør aldrig noget halvt, så når jeg begynder på noget går jeg ind til det med100%. Og så kan jeg nok også godt være lidt flabet en gang imellem.

Fortæl lidt om din blog:
Modern Girl er mit kreative outlet hvor jeg deler alt hvad der inspirerer mig. Jeg kan så godt sige at det hovedsageligt er mode man kan finde på min blog, med strø af interior, accessories, beauty og hvad jeg lige går og laver. Jeg startede med at blogge fordi jeg plejede at skrive noveller online, men gerne ville have mit eget online sted hvor jeg kunne udtrykke min stil. Det er derfor bloggen hedder ”Modern Girl”. Den indeholder meget af hvad jeg som en ”modern girl” går op i.

Hvad kan du bedst lide ved dig selv:
Min vilje. Jeg kan være ret så stædig når jeg vil noget og giver ikke op. Det har hjulpet mig meget, specielt når man sidder med 3 afleveringer og bare har lyst til at se Netflix.

Dine fremtidsdrømme:
Jeg er blevet spurgt om det her så mange gange. Det er standardspørgsmålet når man er tæt på at blive student, haha! Jeg har ikke et bestemt drømmejob endnu, men håber på at kunne arbejde indenfor mode og design. Så har jeg også planer om at flytte til en større by og bare have det fedt med mine venner, familie og fremtidige kæreste. Og så drømmer jeg selvfølgelig også om at bloggen bliver ved med at vokse og udvikle sig.

 

Stil

Sæson
3 ord der beskriver din stil:
Retro, simpel & feminin.

Hvor shopper du helst?
Jeg har som sådan ikke nogen bestemte steder, det skifter nemlig meget. Men jeg kan virkelige godt lide Zara, Message og Urban Outfitters.

Hvem er din yndlingsdesigner/brand? 
Helt klart Alexander Wang, jeg er vild med det rå look der samtidig går med alting.
MARC BY MARC

Hvad er dit bedste køb?
Jeg købte en rød lille Marc Jacobs taske på udsalg. Jeg kan huske min søster syntes jeg var skør, da hun ikke troede jeg kunne få den til at passe med resten af min garderobe, men jeg bruger den faktisk hele tiden. Den har den perfekte størrelse, og farven er netop hvad der gør den fed. Den pifter ethvert outfit op.

Hvad er dit drømme køb?
Jeg går stadig og drømmer om Alexander Wangs Anouck støvler. Jeg ved godt de er et par sæsoner gamle, men synes bare de er så fede.

Hvilken kendis vil du helst bytte garderobe med og hvorfor? 
Demi Lovato. Jeg synes hendes stil har en cool edge og så er jeg vil med at hun går med så mange farver. Hun er aldrig bange for at prøve noget nyt, og det synes jeg er vildt fedt.

Must haves til foråret og sommeren? 
Jeg går meget efter basic ting med et tvist. Så jeg vil sige en sommerjakke med en fed detalje, lyse sneakers og et par lækre solbriller.

Look

Beauty copy

Hvad er dine yndlings skønhedsprodukter?
Jeg er vild med hudprodukterne fra La Roche Posay, da de er virkelig gode til min sarte hud. I forhold til makeup synes jeg Clinique’s mascaraer er virkelig gode, da jeg har allergi. Ellers har jeg kastet min kærlighed på læbestifter lige i øjeblikket. For ja, jeg er nok blevet lidt afhængig.

Produkter du aldrig efterlader huset uden? 
En læbepromade! Jeg er afhængig af dem, haha!

Organiser
Har du en 
Guilty pleasure?
Youtube og hvad som helst med chokolade.

Hvad er din yndlings tv-serie?
Jeg elskede the Carrie Diaries da den kørte. Jeg synes Carries stil er så fed! Ellers er Drop Dead Diva og Suits også super gode.

Hjemmehygge eller aften i byen? 
Begge dele. Må man godt sige det? Jeg har flest hjemmeaftener, men jeg synes også det kan være super sjovt med en bytur med vennerne.

Beskriv den perfekte søndag: 
En hyggedag med veninderne hvor man ikke skal tænke på noget som helst andet end bare at have det hyggeligt. Jeg tænker dagen ville starte med en lækker brunch hvis den skulle være helt parfait.

VACATIONDin yndlings feriedestination: 
Rom er det helt klart det fedeste sted jeg har været. Byen er så fascinerende og så er jeg lidt en kultur- og fotografinørd, så jeg er vild med at gå rundt i den smukke by med alt dens historie og tage billeder.

Hvis du måtte vælge 3 ting, som du måtte medbringe til en øde ø – hvad ville du så vælge?
Min familie, en bikini og en flaske vand. Og ja, jeg ved godt at en ø er omringet af vand, men det er jo ikke sikkert at det er ferskvand!

Andre  sjove facts om dig?
Jeg er den sygeste organisator. Jeg har en tendens til at lave to-do lister hele tiden for at jeg ikke glemmer noget, så mit skrivebord flyder altid med papirer, heriblandt lister og ideer til bloggen.

 

Ur

Hvem er din yndlings Instagrammer? 
Klart Erica Hoida også kendt som Fashioned Chic Styling. Hendes billeder er altid fantastiske og så har hun lige min stil.

Dine yndlingsblogs: 
Jeg læser virkelig mange forskellige blogs, men mine yndlings er nok Passions for Fashion, The Fine og Jacqueline Ann Sofie.

Tak

Mange tak til Louise, for at ville være med i denne måneds Get Inspired. Husk at smutte forbi bloggen HER.

Hvis i vil være med i et Get Inspired indlæg, eller har forslag til hvem (Blogger/Instagrammer) som jeg skal interviewe. Så send mig gerne en mail på everyday-couture@live.dk

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.