AALBORG,  FOOD

AALBORG TIP: BRUNCH PÅ PANDEKAGEHUSET

AALBORG TIP: BRUNCH PÅ PANDEKAGEHUSET

AALBORG TIP: BRUNCH PÅ PANDEKAGEHUSET AALBORG TIP: BRUNCH PÅ PANDEKAGEHUSET
AALBORG TIP: BRUNCH PÅ PANDEKAGEHUSET

Sonni og jeg har virkelig hygget os den seneste tid, vi har været på restaurant, biografen, spist stjerneskud og været en tur på Pandekagehuset, hvor vi spist den lækreste brunch. Det har været vigtigt for os med lidt kærestetid her midt i alt flytterodet og inden vi kaster os ud i vores nye titler som forældre.

Brunchen hos Pandekagehuset i Aalborg (Bådehavnsvej 13, 9000 Aalborg) er virkelig lækker og ikke mindst mættende, på den gode måde. Jeg elsker virkelig luftige amerikanske pandekager og heldigt for mig, så byder brunchen her på både på lækre pandekager med laks og spinat fyld og små søde mini pandekager med sirup. Mmhh!
Til vores brunch bestilte jeg den bedste ice tea, som jeg længe har smagt, med smag af hyldeblomst og lime. Sonni bestilte den lækreste “varm kakao” med ren Nutella, virkelig et hit hos en chokolade elsker..

Hvis vejret er godt kan man med fordel gå en hyggelig tur på bådhavnen, som er på den anden side af vejen, eller nyde brunchen udendørs.

Hvis du er fra Aalborg området, vil jeg varmt anbefale en tur på Pandekagehuset. Jeg vil rigtig gerne prøve deres middagspandekager med fyld. Det lyder alt alt alt for lækkert.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.