Follow:
FASHION

MARC JACOBS MADISON

MadisonWauw wauw wauw, se lige denne smukke crossbody taske fra Marc Jacobs. Tasken er i det fineste lækre ruskind og jeg er så vild med den blå farve. Normalt køber jeg altid sorte tasker, da jeg ved jeg ikke bliver træt af dem. Men det kunne altså være fedt med en taske i en farve, som kan give lidt liv til mine sorte outfits.

Jeg havde egentlig fået nok af Marc Jacobs tasker, da jeg synes de er ret “misbrugt” i det Nordjyske, Marc Jacobs tasker hænger desværre på ca. 85% af Aalborgs kvinder og så synes jeg ikke længere der er noget eksklusivt og særligt over dem. (Håber ikke jeg støder nogle ved den her udtalelse, men for mig er der ikke noget eksklusivt at rende rundt med det alle andre har.) Har du ikke en butik som forhandler Marcjacobs, så besøg Nelly.com, de har et ret så lækkert udvalg

Tasken hedder Masdison og kan købes lige HER. Den er hermed tilføjet til ønskesedlen.

Er du ligeså fristet som jeg er så husk altid at tjekke nettet for en lækker rabatkode, tasken her er fundet hos Nelly og der er tit rabatkoder at finde.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Årh den er flot! 🙂

  4. april 2016 at 7:40
 • Reply Eline Tychsen

  Den er så smuk! OG jeg vil give dig ret – det er en taske man virkelig ofte ser i det Aalborgenske bybillede hehe. Så vil jeg også hellere have en anden taske. Men synes den her skiller sig lidt ud alligevel 🙂

  4. april 2016 at 8:18
 • Reply BY STERUP

  Den er simpelthen bare sååå fed!
  Must have, hvis pengene var der.

  http://www.bysterup.dk

  4. april 2016 at 10:02
 • Reply Frederikke S

  Den er så fin!

  4. april 2016 at 17:58
 • Reply Chau

  Den er fin 🙂

  5. april 2016 at 8:26
 • Reply Vanessa

  Hold nu op hvor er den bare lækker. Jeg har selv en del Marc Jacobs tasker, og elsker dem alle. De er simpelthen så lækker i kvalitet! 😀

  5. april 2016 at 14:05
 • Reply Katrine Guldbæk

  Den er virkelig smuk! Jeg har det på samme måde som dig. Det samme gælder Decadent og Malene Birger taskerne.

  5. april 2016 at 16:33
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.