FASHION

MARC JACOBS MADISON

MadisonWauw wauw wauw, se lige denne smukke crossbody taske fra Marc Jacobs. Tasken er i det fineste lækre ruskind og jeg er så vild med den blå farve. Normalt køber jeg altid sorte tasker, da jeg ved jeg ikke bliver træt af dem. Men det kunne altså være fedt med en taske i en farve, som kan give lidt liv til mine sorte outfits.

Jeg havde egentlig fået nok af Marc Jacobs tasker, da jeg synes de er ret “misbrugt” i det Nordjyske, Marc Jacobs tasker hænger desværre på ca. 85% af Aalborgs kvinder og så synes jeg ikke længere der er noget eksklusivt og særligt over dem. (Håber ikke jeg støder nogle ved den her udtalelse, men for mig er der ikke noget eksklusivt at rende rundt med det alle andre har.) Har du ikke en butik som forhandler Marcjacobs, så besøg Nelly.com, de har et ret så lækkert udvalg

Tasken hedder Masdison og kan købes lige HER. Den er hermed tilføjet til ønskesedlen.

Er du ligeså fristet som jeg er så husk altid at tjekke nettet for en lækker rabatkode, tasken her er fundet hos Nelly og der er tit rabatkoder at finde.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

14 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.