AALBORG,  FASHION

CARRÈ EVENT AALBORG


Carré eventCarré event
Carré event

Carré event

I går var jeg inviteret til det fineste Carré bloggerevent af @AasightDet er altid hyggeligt når vi bloggere er samlet og super dejligt og hyggeligt at få hilst på et par nye ansigter.

Vi hyggede os i den smukke butik, som er ligesom et eventyrland at træde ind i. Butikken bugner nemlig af de smukkeste smykker, i forskellige metaller og med de smukkeste stene og  ædelstene. Jeg kunne simpelthen købe mig fattig i de mange fine smykker. Jeg har hvertfald udset mig et par lækre sager, som er blevet tilføjet ønskesedlen.

Carré har 25 års fødselsdag i år og i den forbindelse er der bl.a. blevet lavet 25 unikke smykkedele, som kan købes hvis man gerne vil have noget unikt og lækkert. De var desværre ikke var at finde i butikken igår, men jeg glæder mig rigtig meget til at se dem, de kan kun være smukke.

Vi fik serveret den lækreste Sushi med champagne og for mit vedkommende danskvand. Jeg er normalt ikke til Sushi men disse stykker var faktisk rigtig lækre og ikke mindst pæne at fotografere (virkelig et plus for os bloggere) og jeg fik da kørt et par stykker, eller flere ned. Mmhh..

Carré event

Vi blev forkælet af de søde personale og jeg kom hjem med det smukkeste smykke, hvis jeg selv skal sige det. Jeg glæder mig til at vise frem her på bloggen og på min Instagram @LiselotteA.

Hvis du er blevet fristet af de smukke Carré smykker, kan de købes på webshoppen lige HER

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

13 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk