FOOD

MOJITO MOCKTAIL – MED SODASTREAM

Mojito Mocktail

Jeg elsker Mojitos og kan drikke dem i spandevis, hvis jeg fik muligheden for det. Det er altid den drink jeg bestiller når jeg er ude og har virkelig savnet at nyde den under min graviditet – Heldigvis kan man lave en der smager mindst ligeså godt, med få ingredienser. For at lave denne Mojito Mocktail, brugte jeg self. min nye SodaStream, jeg må indrømme at jeg virkelig elsker den og bruger den flere gange om dagen. Det er altså bare sjovere at drikke vand med bobler, eller endnu bedre sunde Mocktails.

For at lave denne Mojito Mocktail, har jeg brugt smagen Clody Lemonade, en frisk lækker smagsvariant, med smag af citron. Jeg har tilsat en masse frisk lime, frisk mynte og is, for ekstra smag og lækkert udseende. Det er lidt sjovere at drikke Mocktails, som er pyntet fint.

Mojito Mocktail

Mojito Mocktail

Mojito Mocktail

Jeg er vild med mocktails, og er sikker på de bliver et kæmpe hit her henover sommeren når vi skal hygge i haven og veninderne kommer forbi.

Rigtig god weekend til jer 🙂

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

12 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk