Follow:
FASHION

NEW SUNNIES: LONDON RETRO

London Retro
REKLAME
LONDON RETRO SUNNIES HERE

Solbriller er efter min mening et af de vigtigste accessories for at skabe et lækkert og stilfuldt look. De kan bruges året rundt og er med til at fuldende et outfit. Jeg har altid et par solbriller i tasken, lige nu er det mine nye solbriller fra London Retro (find dem HER) som er blevet fast inventar i min taske.

Om foråret og sommeren bruger jeg stort set solbriller hele tiden, det giver som sagt et lækkert look og kan skjule et par trætte øjne, så mon ikke i får disse at se en masse på de kommende outfitbilleder, når vores lille pige kommer til verden?

London Retro

London Retro modellen Reggie, er super fed og modellen er noget anderledes end de solbriller, som jeg normalt ville vælge. Men jeg må indrømme at jeg er blevet ret vild med dem. Solbrillerne er i den lækreste kvalitet, hvilket er et kæmpe plus for mig som er vild med kvalitets accessories. Find mine nye solbriller, eller mange andre modeller hos Sunglassesshop.dk

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

15 Comments

 • Reply Nicoline Berthy

  Jeg elsker også solbriller, og især mine Prada-briller benytter jeg flittigt året rundt.

  10. april 2016 at 6:42
 • Reply Ida

  Mine solbriller er også kommet frem og de bruges flittigt både til og fra arbejde.
  Når du kommer til outfits billederne, så husk at have jeres lille pige med på nogle af dem <3

  10. april 2016 at 15:50
 • Reply Isabella Pernille

  Ej, de er da bare super fine. Glæder mig til at se dig med dem på 😀
  Jeg har endnu ikke fået luftet mine i år endnu, men de er blevet fundet frem, så mon ikke snart de kommer på ;o)

  10. april 2016 at 18:55
 • Reply Sarah H.

  Hej du!
  Jeg er blevet nomineret til Liebster blog Award, og nu giver jeg den videre til dig!

  Du kan læse mere om det her: http://nouw.com/sarahharis/liebster-blog-award-24675830

  10. april 2016 at 19:15
 • Reply Frederikke S

  De er da så fine 🙂

  11. april 2016 at 8:59
 • Reply Karina

  Hvor er de altså pæne 🙂

  11. april 2016 at 17:23
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  De er super flotte 🙂

  11. april 2016 at 18:17
 • Reply OUTFIT: COLORFULL KIMONO | MODE.DK

  […] Foråret er kommet og jeg er hoppet i den lækreste og farverige kimono fra Gina Tricot, tilsat mine gravidjeans og en oversize top fra GAP, som jeg købte da vi var i New York i sommers. Det er efterhånden det eneste jeg kan være i….. Jeg er blevet ret vild med mine nye fine solbriller fra London Retro, som er en del anderledes end de solbriller, som jeg normalt ville vælge, men hold op hvor synes jeg de er fede! Har skrevet mere om dem HER. […]

  15. april 2016 at 17:22
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.