BEAUTY

E.L.F. HYDRATING FACE PRIMER & ACNE FIGHTING FOUNDATION

E.L.F. HYDRATING FACE PRIMERE.L.F. HYDRATING FACE PRIMER

E.L.F. HYDRATING FACE PRIMER

E.L.F: HYDRATING FACE PRIMER (85 KR.)

Hvad er en primer og hvad pokker gør den godt for?
Ja – Godt spørgsmål! Jeg er først for nylig begyndt at bruge primer under min make up, og nu kan jeg så spørger mig selv, hvorfor jeg ikke har gjort brug af det noget før?

En primer er måske den mest geniale opfindelse, når vi snakker beautyprodukter og skal bruges under din makeup. En primer kan betegnes som  et underlag og er til at gøre din  hud fejlfri og glat at se på e.l.f. hydrating face primer giver din hud et boost af fugt. Primeren er tilsat drue og A-, C-, og E-vitamin, der plejer huden og bekæmper aldring. Denne primer har flere formål, den reducerer fine linjer og udjævner ansigtet, så du let og enkelt kan lægge en jævn makeup, der holder længe.  Denne primer indeholder ikke parfume og det er et ekstra plus for mig.
Tryk en enkelt gang på flasken og fordel primeren i ansigtet, vent et par minutter inden du begynder at lægge din make up, for at opnå det bedste resultat. Find den HER til kun 85 kr.

Foundation_2Foundation

E.L.F. ACNE FIGHTING FOUNDATION (85 KR.)

Udover primeren, som jeg er gået hen og blevet så glad for har jeg også fået denne Acne Fighting Foundation. Foundationen er en forholdsvis billig foundation set i forhold til dem jeg plejer at købe. Men det betyder ikke at den ikke kan hamle op med de dyre på markedet. Den har en helt fantastisk dækkevene, hvilket er det vigtigste for mig, da jeg primær bruger foundation til at dække urenheder, pletter osv. i ansigtet. Om sommeren er jeg stor fan af BB-creme, da det ikke er så tungt for huden.

Denne foundation er super let at fordele, jeg bruger altid en svamp, eller en foundationpensel. Et lag foundation giver en naturlig finish, flere lag giver en mere fyldig dækning. Jeg er meget bleg lige for tiden og har derfor valgt farven “porcelain”, hvilket passer helt perfekt til min blege hud. Når solen engang har givet mig lidt kulør, eller når jeg begynder at bruge lidt selvbruner igen vil jeg købe en foundation i en, eller to toner mørkere. Denne foundation udtørre ikke huden og holder hele dagen. Jeg er fan, find den HER til kun 85 kr.

Vila kjole

/ Liselotte

(Produktetene er modtaget som gave)

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.