Follow:
Clara's corner OUTFIT

OUTFIT: COLORFUL KIMONO

KimonoKimono
Kimono
KimonoKimonoSUNNIES: LONDON RETRO “REGGIE” // KIMONO: GINA TRICOT (SIMILAR HERE)/ JEANS: H&M // WATCH:  MARC JACOBS (SIMILAR HERE) // RING: HVISK “BUBBLE” // RING: CARRÈ  “SHIELD”

Foråret er kommet og jeg er hoppet i den lækreste og farverige kimono fra Gina Tricot, tilsat mine gravidjeans og en oversize top fra GAP, som jeg købte da vi var i New York i sommers. Det er efterhånden det eneste jeg kan være i….. Jeg er blevet ret vild med mine nye fine solbriller fra London Retro, som er en del anderledes end de solbriller, som jeg normalt ville vælge, men hold op hvor synes jeg de er fede! Har skrevet mere om dem HER.

Dette er forhåbentlig det sidste gravidoutfit i får fra mig. Jeg håber snart at vores lille pige har tænkt sig at komme ud. Jeg synes ikke det er særlig sjovt at være tyk og besværet længere. Jeg kan ikke komme op af sofaen uden et skub bag i, lyder mere og mere som en der har løbet et marton, ved blot at bevæge mig få meter. Har konstant smerte i bækkenet og mit energiniveau er lig 0!!
Jeg bliver ked af det når vi tager billeder af mig, (både mavebilleder og outfit billeder) Dobbelthage, pølsefingre og en mave som er sunket, er altså ikke særlig charmerende og føler mig mere og mere som en kæmpe hval. Jeg er spændt på hvor lang tid jeg skal bruge på at smide mine graviditetskilo, når hun kommer ud og om smerterne forsvinder efter fødslen… Så søde piger, kryds finger for vores lille pige snart vil ud!

/ Liselotte


Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

17 Comments

 • Reply Sofie Martine

  Jeg krydser fingre med dig, søde Liselotte! Og synes stadig, at du ser skøn ud i den kimono <3

  12. april 2016 at 8:15
 • Reply Bethina

  Sødeste! Du ser simpelthen så skøn ud! ?

  12. april 2016 at 11:54
 • Reply Julie Mænnchen

  Du ser sq stadig skøn ud søde! 🙂 <3 Og ja, vi krydser fingre for, at hun snart vil ud 🙂

  12. april 2016 at 13:43
 • Reply Karina

  Du ser fantastisk ud 😉
  Håber da også snart at lillepigen kommer ud til jer <3

  12. april 2016 at 15:49
 • Reply Ida

  Liselotte.. Du ser så dejlig ud og din mave strutter af kærlighed 🙂 Men kan godt forstå at I gerne snart vil sige hej til jeres datter 🙂

  13. april 2016 at 4:47
 • Reply Anne

  Du er så klar til moderskabet og trods alle dine “skavanker” ser du forrygende ud Liselotte

  13. april 2016 at 6:45
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Jeg synes du er stanglækker! 🙂 Du bærer maven så flot <3

  13. april 2016 at 16:21
 • Reply Katrine Guldbæk

  Jeg krydser fingrer for at lille pigen snart kommer ud <3. Synes du ser så fin ud 🙂

  14. april 2016 at 13:36
 • Reply Helene Li

  Jeg synes du ser flot ud. Glæd dig til at møde din lille pige snart, det er så spændende og magisk!

  20. april 2016 at 9:14
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.