FASHION

Denim skirt, smart, råt og feminint – få looket på budget

DENIM SKIRT

DENIM SKIRT: ONLY / T-SHIRT: VERO MODA / BAG: NEW LOOK /  WATCH: DANIEL WELLINGTON / RINGS: HVISK & HVISK

Et lækkert forårsoutfit til nærmest ingen penge, jeg elsker at surfe rundt på nettet og finde lækker inspiration, billedet her er fundet hos min yndlings inspirationsside Pinterest. Jeg ville elske at være iført dette sæt, fundet hos Zalando. Jeg er helt vild med de smukke denim skirts med knapper hele vejen ned foran og skal helt sikkert have anskaffet mig en. De er super fede med en oversize t-shirt og en masse skønne smykker, for et mere feminint look.

Jeg ville elske at style den min Muuba læderjakke og et par fede sneakers, for et afslappet  look. Helt perfekt når barnevognen skal luftes og der skal drikkes kaffe med veninderne.

Husk altid at se efter en lækker rabatkode inden du handler på nettet, der er tit mange penge at spare især hos Zalando

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

15 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.