FASHION

PASTEL SNEAKERS – SPRING FEELINGS

Pastel sneakers1. NIKE: AIR MAX THEA // 2. ADIDAS: ZX FLUX // 3. ADIDAS: GAZELLE // 4. TOPSHOP: COPENHAGEN // 5. ADIDAS: STAN SMITH // 6. NIKE: JUVENATE // 7.  ADIDAS: XX FLUX// 8. NIKE: AIR MAX THEA // 9. CONVERSE: ALL STARS

 

Når foråret kommer får jeg altid lyst til at tilføje flere farver til min garderobe, jeg er normalt meget til sort på sort, men pasteller er altså ret lækkert om foråret og sommeren.
Jeg drømmer lige nu om skønne pastel sneakers og har fundet et par ret lækre bud herover, synes jeg selv. Sneakers er og bliver det mest behagelige fodtøj og findes jo i et hav af lækre modeller, så der er noget til en hver smag. Jeg ville ønske jeg var bedre til at mixe sneakers med fx kjole.

Jeg er helt vild med Adidas’ gazelle modeller og købte faktisk et ret lækkert par i USA sidste sommer, som jeg aldrig har fået vist jer. Dem  glæder jeg mig til at lufte når jeg skal ud og gå med barnevogn og starte mit vægttab!

Har i en favorit?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

18 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk