Follow:
FOOD

LÆKRE HAVREGRYNSPANDEKAGER

Havregrynspandekager

Havregrynspandekager
Mmhh, jeg elsker at have god tid om morgenen – elsker at have tid til at lave en lækker mættende morgenmad og elsker når Sonni og jeg har tid til at nyde den sammen. Vi laver tit “brunch” i weekenden, friskpresset juice, æg, bacon og pandekager. Mmhh…

Min favorit er disse lækre havregrynspandekager, de er så lette og hurtige at lave og kræver ikke ret meget.

OPSKRIFT TIL 2 PERSONER:
2 æg,
2,5 dl. mælk
80 g. havregryn
60 g. fuldkornshvedemel
1 tsk. vaniljepulver
Et drys salt
Olie til stegning (jeg bruger kokosolie, men alt olie kan bruges)

Det hele piskes sammen med et piskeris og pandekagerne steges. Jeg plejer spise med med en masse frisk frugt, en klat Nutella, eller sirup. De er virkelig et hit herhjemme og også hos vores gæster. Lækker morgenmad behøver ikke være svært og tidskrævende. Du kan med fordel lave en ekstra portion og fryse dem ned, eller gemme dem i køleskabet.

Der findes et hav af sunde pandekager, men disse med havregryn er min favorit.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

12 Comments

  • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

    Mh det ser virkelig lækkert ud <3

    17. april 2016 at 12:32
  • Reply Frederikke S

    Hvor ser det bare godt ud 🙂

    17. april 2016 at 15:44
  • Reply Sofie Martine

    Uhm, det ser virkelig lækkert ud søde 😀

    17. april 2016 at 21:12
  • Reply Ida

    Jeg misunder så meget dem, som har en at hygge med i weekend morgenerne. Og hvor lyder det bare til at I gør det på den helt perfekte måde 🙂
    Og hvor ser og lyder de pandekager bare til at være lækre! 🙂

    18. april 2016 at 5:50
  • Reply Eline Tychsen

    Mums, det ser vildt lækkert ud!! <3

    18. april 2016 at 5:59
  • Reply Katrine Guldbæk

    Mmh, de ser vildt lækre ud :-).

    18. april 2016 at 13:18
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.