Follow:
FASHION

Carré Shield ring, mit nyeste køb til smykkesskrinet

CARRÉ SHIELD RING
CARRÉ SHIELD RING
Carre_2

CARRÉ SHIELD RING

Carré Shield ring, mit nyeste smykke køb!

Da jeg var til event med en masse søde bloggere , i Carré butikken i Aalborg i forrige uge, blev vi bl.a. forkælet med et gavekort til butikken. Jeg valgte at bruge mit gavekort på denne smukke Shield ring. Tror det var den ring de fik solgt flest af denne aften, den var hvertfald vældig populær blandt os bloggere.

Jeg er vild med strukturen i ringen og vild med at den fylder så meget på fingeren uden at blive for meget. Jeg er sikker på at den kommer til at sidde fast på min finger det næste lange stykke tid, så i skal nok få den at se på div. outfitbilleder. Ringen findes i guld, som jeg købte, sølv, oxideret og rosa guld, så der er noget for en hver smag.

Det var rigtig svært at vælge blandt de mange smukke smykker og har fundet en hel del, som er blevet tilføjet ønskesedlen.  Carré er virkelig et smykke brand som formår at skille sig ud og lave lækre unikke smykker lige efter min smag. Se Alle Carrés fine smykker på deres webshop HER

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Den er bare så fin!!! 😀

  19. april 2016 at 9:38
 • Reply Signe

  Hvor er den flot!
  Jeg har forresten nomineret dig til Liebster Award. Tjek min blog ud for mere info, http://signeebbesen.dk/liebster-blog-award/ ☺️

  19. april 2016 at 10:40
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Hej Signe,

   Tusind tak.

   Mange tak – Jeg kigger lige på det senere. Har fået 2 nomineringer mere, så skal lige se om jeg kan slå det sammen 🙂

   19. april 2016 at 12:51
 • Reply Cecilie Krog

  Den er virkelig fin søde! <3'
  /Cecilie

  http://WWW.BYKROG.DK

  19. april 2016 at 11:40
 • Reply Frederikke S

  Hvor er den bare fin 🙂

  19. april 2016 at 14:43
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Så smuk! <3

  19. april 2016 at 15:42
 • Reply Katrine Guldbæk

  Den er bare så smuk – er virkelig blevet glad for min 🙂

  Super gode billeder du har fået taget!

  19. april 2016 at 16:33
 • Reply Julie Mænnchen

  Den er så flot og er vild med den – men valgte den jo også selv, haha 🙂 <3

  20. april 2016 at 7:16
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.