FASHION

Carré Shield ring, mit nyeste køb til smykkesskrinet

CARRÉ SHIELD RING
CARRÉ SHIELD RING
Carre_2

CARRÉ SHIELD RING

Carré Shield ring, mit nyeste smykke køb!

Da jeg var til event med en masse søde bloggere , i Carré butikken i Aalborg i forrige uge, blev vi bl.a. forkælet med et gavekort til butikken. Jeg valgte at bruge mit gavekort på denne smukke Shield ring. Tror det var den ring de fik solgt flest af denne aften, den var hvertfald vældig populær blandt os bloggere.

Jeg er vild med strukturen i ringen og vild med at den fylder så meget på fingeren uden at blive for meget. Jeg er sikker på at den kommer til at sidde fast på min finger det næste lange stykke tid, så i skal nok få den at se på div. outfitbilleder. Ringen findes i guld, som jeg købte, sølv, oxideret og rosa guld, så der er noget for en hver smag.

Det var rigtig svært at vælge blandt de mange smukke smykker og har fundet en hel del, som er blevet tilføjet ønskesedlen.  Carré er virkelig et smykke brand som formår at skille sig ud og lave lækre unikke smykker lige efter min smag. Se Alle Carrés fine smykker på deres webshop HER

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

14 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.