FOOD

TIME FOR RED BERRY MOCKTAIL

Red Berry MocktailRed Berry Mocktail

 

Red Berry MocktailRed Berry Mocktail

Red Berry Mocktail:

Selvom vejret uden for ikke lige frem oser af forår og sommer, så håber jeg at i kan lide mine indlæg om sunde lækre mocktails? Jeg er selv vild med at man kan nyde en lækker drink, som ikke er fyldt med kalorier og sukker (og for en gravid som mig uden alkohol).

For mig som har nok at se til i hverdagen er det vigtigt at mocktails er lette at lave og ikke kræver mange ingredienser, ellers får jeg det simpelthen ikke lavet. Jeg er som sagt ikke den bedste til at drikke vand, så en mocktail som denne gør at jeg får indtaget lidt ekstra vand i løbet af dagen. Det er altså bare lidt sjovere at drikke vand med frisk frugt, smag og sugerør.

Denne gang jeg lavet en lækker tøset sommermocktail, som du kan servere for dine veninder. Denne “Red Berry Mocktail”, er så fin at se på og perfekt at slukke tørsten med.

Alt du skal bruge er:
– 1 flaske frisklavet danskvand (Jeg laver den på min SodaStream Power)
– Smagsvarianten “Free Cranberry Raspberry”
– En masse knust is
– Friske jordbærskiver
– Cocktail glas og sugerør

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk