Follow:
BEAUTY

PALMOLIVE GOURMET BODY BUTTER – SWEET LIKE CANDY

PALMO

Palmolive
Den nye badeserie fra Palmolive, er en forførende serie af lækre, cremede Body Butter Wash. Serien er som en “trefarvet is”, den består af 3 varianter med duft af chokolade, Vanilje og jordbær. Mmh, emballagen er så lækker og indbydende og nærmest til at spise.

Dem af jer, som følger med på min instagram @LiselotteA, ved at jeg er kæmpe fan af lange varme karbade, så da jeg fik disse ind af døren var der ingen tvivl om at de skulle testes i et lækkert karbad. Desværre er denne disse ikke skabt til at lave en masse bobler, men til gengæld dufter de helt fantastiske og er særdeles blødgørende. Palmolives nye bodybutteren indeholder nemlig nærende ingredienser, som bl.a. mandelolie, sheanødsmør og glycerin.

Palmolive

Palmolive Gourmet Chocolate Passion Body Butter Wash:
Med ekstrak fra kakaobønner. Personligt er jeg ikke så god til produkter med kakao/chokoladeduft. Det er for mig lidt for kvalmende og sødt (Jeg elsker ellers chokolade, og spiser det stort set hver dag!) Denne Body Butter dufter lidt af chokolademousse, en duft jeg ellers er ret vild med ikke har lyst til at dufte af.
Sonni er tilgengæld helt vild med denne variant, som han mener burde “forbydes” da den giver lyst til søde sager når man vasker sig.

PalmolivePalmolive Gourmet Vanilla Pleasure Body Butter Wash:
Med vanilje-ekstrakt. På samme måde som jeg har det med chokolade-beauty produkter har jeg det også med produkter med voldsom duft af vanilje. Denne er heldigvis ikke for sød, men har en tilpas og lækker duft af vanilje. Jeg er helt vild med den, den har en tilpas sødme og er virkelig skøn at bade i.

Palmolive

Palmolive Gourmet Strawberry Touch Body Butter Wash:
Med jordbærjuice… Mmmhh, denne er uden tvivl min favorit. Den har en lækker frisk duft af jordbær og den fineste lyserøde farve. Denne er ligesom de andre varianter, skøn at bade i og gør huden lækker blød.

Vejledende udsalgspris: 21,95 kr. pr. stk. Palmolive serien kan lige nu findes i dagligvarebutikkerne til kun 10 kr. pr. stk.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Årh dem skal jeg så meget have fat i 😀 <3

  24. april 2016 at 12:48
 • Reply Amalie Fernande

  Er normalt heller ikke til sæber eller cremer med for meget duft, men det kunne da godt være den med jordbær kunne lokke lidt 😉

  http://www.amaliefernande.dk

  24. april 2016 at 15:51
 • Reply Ida

  Jeg har også modtaget dem. Har end ikke prøvet dem med glæder mig 🙂

  24. april 2016 at 16:01
 • Reply Isabella Pernille

  Uh, det lyder spændende. Den med jordbær er jeg nødt til at prøve 😀

  25. april 2016 at 7:40
 • Reply BY STERUP

  De skal virkelig prøves 😀

  http://www.bysterup.dk

  25. april 2016 at 11:19
 • Reply Lullumut

  Måms, du præsenterer dem godt 🙂 Jeg har selv lige hentet dem på posthuset i dag, så jeg glæder mig til at prøve dem i badet i aften 🙂

  25. april 2016 at 14:01
 • Reply Eline Tychsen

  Overdrevet lækre billeder søde <3

  26. april 2016 at 9:17
 • Reply Ida

  Et stk jeg-ved-godt-hvorfor-du-ikke-har-blogget kommentar 😉
  TILLYKKE søde Lise-Lotte, så stort tillykke med jeres datter. Hun er alt for kær.
  Hvis du deler jeres glæde og udvikling på bloggen, glæder jeg mig så meget til at følge med <3 <3 <3

  26. april 2016 at 15:34
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.