MOMMY LIFE

NÅR TIDEN GÅR I STÅ – EN STJERNE ER FØDT

Når tiden går i ståNår tiden går i stå….. Som flere af jer måske har set på min Instagram @LiselotteA og Facebook, er vi endelig blevet forældre til verdens dejligste lille Clara.

Søndag kl. 4.15 gik mit vand og kl. 21.54 samme dag kom vores dejlige lille prinsesse til verden, efter en lang og hård fødsel. Vi tilbragte de 2 første dage på Aalborgs barselshotel og det var en fornøjelse. Siden søndag er tiden herhjemme nærmest gået i stå. Vi har stort set brugt alt vores tid, kræfter og energi på at lære vores lille pige at kende og det er først nu jeg har overskud, tid og lyst til at sætte mig ved computeren og skrive det her indlæg. Jeg er træt, har smerter og er udmattet men lille Clara er det hele værd og jeg nyder hvert sek. med hende.

Det er vildt at tænke på hun i morgen er en uge gammel – Bloggen her bliver, som jeg har skrevet flere gange, på ingen måde til en Mommy-blog og jeg vil holde vores liv med lille Clara uden for bloggerverdenen, så meget som jeg nu kan. Hun vil i stedet dukke op på Instagram @LiselotteA i ny og næ, så der er i meget velkommen til at følge med.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

18 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.