Follow:
FASHION

GAVEIDEER TIL MORS DAG

Mors dag
Mors dag nærmer sig, har i tænkt på hvad i skal forkæle jeres mor med?

Flowers: Posy  // Parfum: Marc Jacobs // Necklace: Hvisk “Blossom” // Earrings: Hvisk “Sweet dreams” // Body oil: Nuxe Paris // Hipster: Triumph // Poster: I Love My Type //

Jeg syens altid det er en svær opgave at finde noget lækkert, personligt som man kan forkæle sin dejlige mor med. Min søster og jeg har været stor tilhænger af at give oplevelser, smykker eller forkælelse. Så mon ikke mors dags gaven ender i en af de kategorier igen i år.

Jeg er personlig stor fan af Posy, hvor du kan få sendt en lækker buket blomster fra kun 200 kr. vælg om det skal være en enkelt buket, eller om du vil forkæle din mor med et helt blomsterabonnement.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Fine bud på en lækker mors dags gave! <3

  3. maj 2016 at 7:33
 • Reply Isabella Pernille

  Synes også altid det er SÅ svært at finde noget – og lige pt. har jeg ingen ide om hvad jeg skal give min mor, men mon ikke jeg kommer på noget. Ellers er en blomst jo altid en god ide, som du selv skriver ;o)

  3. maj 2016 at 8:32
 • Reply Eline Tychsen

  Posy er sindssygt godt bud synes jeg. Deres buketter er simpelthen så flotte 😀

  3. maj 2016 at 9:17
 • Reply BY STERUP

  Super gode bud smukke 😀

  http://www.bysterup.dk

  3. maj 2016 at 12:31
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.