FASHION

BLOGGER ELINE TYCHSENS 5 MUST HAVES TIL FORÅRET 2016

ElineJUMPSUIT: ASOS // LACE UP FLATS: BIANCO // YELLOW DRESS: ASOS // DENIM DRESS: STELLA MCCARTNEY // DRESS: GANNI // LIPSTICK: MAC DRESS WITH STRIPES: BAUM & PFHERDGARDEN

En blogger, som inspirerere mig meget er 26. årige Eline Tychsen fra Aalborg – Hun har den lækreste stil og formår at skabe sig en lækker gaderobe med SU venlige fund. Hun blogger på Elinetychsen.com, en blog fyldt med lækre outfits, inspiration til shopping og en masse personlighed.

Eline drømmer om et forår med masser af farver og efter en lang og grå vinter, så trænger hun til at fylde garderoben om med nogle fine farver, som passer til sommerens varme dage og lune aftner! Især gul er et hit hos Eline.

Eline siger: “Årh det er egentlig svært at finde lige nogle specifikke ting jeg elsker ved foråret, som jeg elsker. For der er godt mange ting der gør mig tosset glad ved forår. Men for at nævne bare lidt, så bliver alt bare bedre med forår hehe. Dagene bliver længere, og ikke mindst varmere – selvom jeg synes det lader vente lidt på sig i år 😉 

Men der sker bare automatisk et eller andet ved mit humør, jeg bliver nemmere i godt humør, og jeg ved jo egentlig godt, at lys har noget med at gøre med det, men jeg bliver alligevel overrasket over det hvert år.  
Jeg hader ikke vinter eller sne, der er også mange fordele ved netop de hyggelige vintermåneder – netop fordi de er hyggeligt med stearinlys osv. 
Men det er nu noget særligt, efter sådan en lang og søvnig vinter, at se byen vågne op, og livet der lige så stille stilner op nede på havnefronten og i parkerne. Hele byen ændre stemning. Noget som vinteren bare ikke kan, er at samle folk på det samme sted, og selvom der proppet elsker vi det jo på en eller anden måde hehe. Samvær, hygge, grill under åben himmel udsigt til de kommende lange aftner udenfor enten i ens have eller i parken etc. Det er da bare fantasitsk! “/ LiselotteEline Tychsen

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.