Follow:
AALBORG OUTFIT

SELECTED GRAND OPENING I AALBORG STOR CENTER

Selected Grand OpeningFrakke: Selected // Kjole: Selected  

I torsdags sidste uge var jeg inviteret til Selected Grand opening, i Aalborg Storcenter. Selected er et af mine yndlingsbrands under Bestseller koncernen.Butikken i Aalborg Stor Center er fyldt med de lækreste styles, de fineste sommerkjoler og jeg har fundet mange smukke ting, som jeg rigtig gerne vil have fingerne i, så snart min graviditets krop har det lidt bedre.

Under eventet gik der en fotograf rundt og tog billeder, vi skulle hver især finde et favorit outfit, jeg valgte denne smukke leopard kjole, som kan bruges med et par sneakers om dagen og et par stiletter om aftenen. Den fine frakke er også anvendelig og kan bruges både som frakke og cardigan, er vild med det klassiske look.

Beklager mit smadret look, men billedet er taget få dage efter Claras fødsels og jeg var ret ramt af smerter og træt, som bare pokker!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Lullumut

  Jeg er også vild med Selected. Flotte ting du har valgt 🙂
  Wauw, du ser godt ud post graviditet <3

  6. maj 2016 at 10:51
 • Reply Karina

  Hvor ser du godt ud søde <3

  7. maj 2016 at 10:19
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.