Follow:
FOOD

CRATEBUDDY – HVERDAGS LUKSUS

Cratebuddy

Crate_2

Kender i Cratebuddy? Det er det lækreste forkælelses abonnement (ala Goodiebox)  hvor man hver måned får tilsendt en masse lækre lækkerier, som fx. kvalitets chokolader, spændende sprøde snacks og/eller specialiteter, fra ind og udland tilpasset årstiden. Læs mere om konceptet HER

Jeg har fået denne April-pakke tilsendt, som indeholdte en masse lækre crates, som jeg aldrig har smagt før, men som jeg helt sikkert skal have fingerne i igen.  Cratebuddy er en super mulighed for at prøve nye spændende kvalitets produkter og en super smart, let og lækker måde måde at få lidt kvalitet ind i hverdagen. April måneds pakke indholdt følgende lækkerier:

ProteinProtein balls co.:
Små lækre proteinkugler med den lækreste smag af kokos og macadamia smag. Indeholder ikke sukker og gluten og har et højt protein indhold. Smager fantastisk og er yderst mættende, super lækkert at have i tasken når den lille sult melder sig sidst på dagen. Mmmhhh…

Cratebuddy

R&J’s Natural Licorice: 
Jeg elsker lakrids og blev derfor også rigtig glad, da jeg så denne pose gemme sig i min Cratebuddy æske. Lakridserne er bløde og store, lige efter min smag. De er virkelig lækre og bliver fremstillet i New Zealand.

Cratebuddy

Fyldte chokolader fra Chokoalde Fabrikken: 
De lækreste dessert chokolader fra Chokolade Fabrikken, pakket så fint og lækkert ind. Jeg elsker chokolade og især kvalitets chokolade som disse.


CratebuddyBroderick’s Caramel bars:
Mmh, det her må nok være favoritten fra April pakken. Disse lækre karamel barer er virkelig lækre og smelter simpelthen på tungen. Jeg er fan og skal helt sikkert finde ud af hvor de kan købes. Heldigvis var der hele 6 barer i æsken..

Cratebuddy

Thorntons toffee:
Lækreste chokolade overtrukne karmel klumper. De smager himelsk og minder mig om London.

Cratebuddy tilbyder abonnementet i 3 forskellige størrelser og koster fra 139 kr. (ekskl. fragt) om måneden og der er ingen binding. Jeg er fan af konceptet, elsker du ligesom mig at få overraskelser tilsendt, er denne pakke måske noget for dig?
Pakken jeg har modtaget her er den mellemste pakke til 199 kr.

Har du endnu ikke fundet den perfekte gave til mors dag, er denne æske måske et oplagt valg. Du kan bestille den til dig selv, eller en du holder af lige HER

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Savler 😀

  8. maj 2016 at 10:41
 • Reply Eline Tychsen

  Jeg har faktisk aldrig hørt om det før, men det virker da meget tiltalende. Især de lakridser der MUMS!! 😀

  9. maj 2016 at 7:27
 • Reply Frederikke S

  Nej hvor fedt, det skal jeg helt sikkert læse mere om! 😀

  9. maj 2016 at 14:55
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.