Follow:
BEAUTY

OGX KUKUIOLIE TIL TØRT OG KRUSET HÅR

OGX KUKUIOLIESHAMPOO 99,95 kr// BALSAM 99,95 kr // OLIE 99,95 kr

Jeg kunne ikke få armene ned da jeg for et par uger siden fik denne pakke ind af døren med nyheder fra mit favoritbrand OGX. Pakken indeholdte 3 lækre produkter med OGX Kukuiolie. Kukui er Hawaiis national træ og til denne serie er der brug olie fra nødderne, som hænger på træet. Olien er meget nærerende og har været brugt gennem generationer på Hawaii til at holde på fugten i hårstråene. Denne serie er især perfekt til hår, som påvirkes af høj luftfugtighed og har tendens til krus. Jeg har normalt et meget fint skandinavisk hår, som ikke behøver blive glattet, men under min graviditet har mit hår ændret sig. Det har været meget kruset og tørt i spidserne og selvom jeg fik klippet et godt stykke af for nylig blev det desværre ikke bedre. Denne serie har gjort mit hår mere medgørligt igen og jeg nyder at vaske mit hår i den lækre shampoo, som oven i købet er guldfarvet.

Som jeg har skrevet om før elsker jeg OGX fantastiske produkter, duftene, udseendet og hele konceptet bag. Vidste i fx. OGX’s emballage er fabrikeret af øko-venligt genbrugsmateriale?  Det gør bare at jeg elsker OGX endnu mere.

OGX KUKUIOLIE

OGX KUKUIOLIEDuften af disse produkter er fantastisk, en blid duft af nødder spreder sig, så snart man åbner låget og man får lyst til at trykke det hele ud i håret. Mmmhh….Jeg er endnu engang vild med den smukke emballage, denne i sort og guld oser af eksklusivitet og de pynter på en hver badeværelseshylde.

Shampoo serien giver håret en fin smuk glans, fugtgiver og gør håret blødt og lækkert. Lige hvad man har brug for, for at skabe en lækker frisure.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Ida

  Jeg har kun prøvet deres udgave til almindelig hår, men lige nu efter alt det sol, føles mit hår så kruset, så kunne godt bruge noget ekstra pleje 🙂

  9. maj 2016 at 16:09
 • Reply Karina

  Den er SÅ fantastisk god <3

  9. maj 2016 at 18:09
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Lyder til at være godt 😀 <3

  10. maj 2016 at 6:29
 • Reply Nikki Lund

  Det lyder lige som nogle produkter for mig 🙂
  God weekend!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  14. maj 2016 at 12:00
 • Reply HH SIMONSEN WET BRUSH + INSTAGRAM KONKURRENCE | MODE.DK

  […] Wet brush fra HH Simonsen er det knap så smerte fuldt og meget lettere at redde ud.Læs også:  OGX KUKUIOLIE TIL TØRT OG KRUSET HÅR. Børsten er skånsom mod håret og er produceret med specielt konstuerede pigge, som følger […]

  4. juli 2016 at 6:53
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.