FASHION

CALVIN KLEIN FLOW BUCKET BAG – BILLIG OG LÆKKER TASKE

CALVIN KLEIN FLOW BUCKET BAG

Jeg har længe sukket over de smukke bucket bags. Louis Vuittons Noé har stået højt på ønskesedlen længe, men det er økonomien desværre ikke til. Jeg så denne smukke taske fra Calvin Klein for et par uger siden og var med det samme solgt. Tasken er simpelthen så fin og koster kun 799 kr. Find den HER.

 

 

CALVIN KLEIN FLOW BUCKET BAGDen fine Calvin Klein Flow Bucket Bag fåes også i lyseblå, en farve som er helt fantastisk her til foråret og sommeren. Jeg køber altid tasker i sort eller brun, da jeg ved de kan bruges år, efter år,efter år. Men da jeg så søde Julie med hendes nye Valentino Baby, kan jeg virkelig ikke få tankerne væk fra en lyseblå taske. Denne fra Calvin Klein kan dog på ingen måde måle sig med den Valentino lækkerhed, men er et fint alternativ til en lyseblå taske, til en meget fin pris.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

14 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.