FASHION

TIP: BILLIGE LÆDER VRS ESPADRILLES

VRS EspadrillesREKLAME
Jeg har længe ønsket mig et par lækre sorte læder espadrillos og nu har jeg endelig fået et  par virkelig fine fra VRS, som jeg valgte under det fine event, som Eline og jeg var til tidligere på året.  De fine VRS Espadrilles er helt enkelte, bløde og virkelig lækre at have på. Det bedste af det hele er at de kun koster 299 kr. som er en super pris for et par lædersko.

VRS Espadrilles

VRS EspadrillesVRS forhandles i Føtex og Bilka. VRS er modetøj til hele familien, lavet i en god kvalitet og til en meget attraktiv pris. Jeg er vild med man kan finde lækre items til næsten ingen penge og mixe det med de lidt dyrere items, som man finder i andre butikker.

Du kan finde de flotte VRS espadrilles i Føtex (Blev solgt fra uge 17.) Du kan måske være heldig at finde et par i Bilka, hvor de er blevet solgt fra uge 12. De fine espadrilles får min varmeste anbefaling og overvejer om et par sandfarvet også skal tilføjes til skosamlingen, de kræver dog et par brune fusser.

Er du også vild med trenden med lækre espadrillos?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk