Follow:
FASHION

TIP: BILLIGE LÆDER VRS ESPADRILLES

VRS EspadrillesREKLAME
Jeg har længe ønsket mig et par lækre sorte læder espadrillos og nu har jeg endelig fået et  par virkelig fine fra VRS, som jeg valgte under det fine event, som Eline og jeg var til tidligere på året.  De fine VRS Espadrilles er helt enkelte, bløde og virkelig lækre at have på. Det bedste af det hele er at de kun koster 299 kr. som er en super pris for et par lædersko.

VRS Espadrilles

VRS EspadrillesVRS forhandles i Føtex og Bilka. VRS er modetøj til hele familien, lavet i en god kvalitet og til en meget attraktiv pris. Jeg er vild med man kan finde lækre items til næsten ingen penge og mixe det med de lidt dyrere items, som man finder i andre butikker.

Du kan finde de flotte VRS espadrilles i Føtex (Blev solgt fra uge 17.) Du kan måske være heldig at finde et par i Bilka, hvor de er blevet solgt fra uge 12. De fine espadrilles får min varmeste anbefaling og overvejer om et par sandfarvet også skal tilføjes til skosamlingen, de kræver dog et par brune fusser.

Er du også vild med trenden med lækre espadrillos?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  De er simpelthen så fine, og jeg ELSKER virkelig også mine 😀

  18. maj 2016 at 10:16
 • Reply BY STERUP

  Ja det var godt nok billigt 😀

  http://www.bysterup.dk

  18. maj 2016 at 11:49
 • Reply Katrine Guldbæk

  Hvor er de fine. Kunne faktisk godt bruge et par nye, da dem fra sidste år, snart må lade livet 🙂

  18. maj 2016 at 13:34
 • Reply Camilla

  Hvor er de bare fine – dem skal jeg helt sikkert på udkig efter 😉

  21. maj 2016 at 22:27
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.