Follow:
BEAUTY

COLOSÉ HERBS OF ALPS – EN ENERGIBOOSTER TIL ANSIGTET

Colosé Herbs of AlpsColosé Herbs of Alps

Colosé Herbs of Alps

Colosé Herbs of Alps
COLOSÉ HERBS OF ALPS.

Jeg har før skrevet om Colosés produkter, som jeg har været rigtig glad for. Jeg fik denne Herbs of Alps, Booster Concentrate i julegave og har nu prøvet den i en længere periode og vil derfor gerne dele mine oplevelse og mening med jer. Cremen er skabt til at give huden et ekstra energi boost og det har jeg tit brug for, især efter jeg har fået lille Clara og konstant er træt! Jeg påføre blot et par dråber morgen og aften, efter jeg har renset mit ansigt og hals. Huden efterlades lækker, blød og ikke mindst fugtet.

Colosé Herbs of Alps boosteren, er tilsat særligt udvalgte ekstrakter med genopbyggende egenskaber og evne til at reducere rødmen og hæmme betændelsetilstande i huden. Derfor er den også oplagt at bruge hvis man har tendens til fx acne.

Jeg er kæmpe fan af produkter, hvor man ikke skal have fingerne ned i – på den måde undgår man at der kommer bakterier ned i produktet. Boosteren her er i flaske med en smart pumpe funktion og 1-2 pump er nok til hele mit ansigt og hals. Boosteren er meget tynd i konsistensen, så man skal pumpe ned i hånden og ikke ud i hånden.
Find Colosé Herbs of alps lige HER.

Colosé Herbs of Alps Booster Concentrate er fremstillet med et maksimum af aktive urteeksktrakter fra de Schweitziske Alper. Den er udviklet til at give din hud et ekstra energitilskud. Alle ekstrakter er særligt udvalgt for deres velkendte genopbyggende egenskaber og deres evne til at reducere rødmen og hæmme betændelsetilstande.

Hvis du døjer med urenheder og hudorme, vil jeg anbefale jer at læse mit indlæg om Colosés urtemaske. Den har virkelig hjulpet mig, jeg bruger den i perioder hvor huden driller. Alle Colosés produkter er: Cruelty Free, naturlige og uden skadelige stoffer.

/ Liselotte

 

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.