Follow:
TRAVEL

SOMMERFERIEPLANER – FERIE MED BABY

SommerferieplanerAt rejse er at leve…. 

Sommerferie er noget både Sonni og jeg vægter højt, meget højt. Noget vi ser frem til længe. Derfor er der også godt gang i vores sommerferieplaner herhjemme. Sidste år brugte vi hele vores ferie i USA på en rundrejse, nok en af de bedste ferier jeg nogensinde har været på. En ferie og en tur, som jeg er så glad for vi havde sammen inden baby, amning og lortebleer. Rejser og oplevelser gør mig lykkelig, især når det er sammen med de mennesker jeg elsker allermest.

Selvom vi d. 24. april blev forældre til den dejligste lille Clara, var vi begge enige om at ferien ikke skulle bruges i Danmark, men i udlandet. En lækker Charterferie er nok det mest oplagte, når man rejser med helt små børn. Jeg er personligt mest til en kombination af storbyferie og strand, men med vores lille Clara er det nok bedst at ferien kommer til at forgå stille og roligt, i skyggen ved poolen så hun kan blive dyppet når hun får det varmt.

I år skal vi igen på ferie med mine forældre, min søster og så er Sonnis søster Kimmie hjemme fra New Zealand denne sommer, så hun tager med os til Italien. Det bliver så godt. Sol, vand, god mad og skønt selskab. Har i laver sommerferieplaner?

Hvis i har gode råd til at rejse med små børn må i meget gerne dele dem i kommentarfeltet herunder.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Karina

  Ej hvor lyder det hyggeligt at I skal til Italien søde 😉 Jeg har ingen gode råd til at rejse med små børn andet end at sørge for at der både er kærestetid og babytid 😉

  21. maj 2016 at 8:42
 • Reply Eline Tychsen

  Årh det lyder absolut ikke dårligt med Italien!! Eller anden dag skal jeg uden tvivl spise mig igennem Italien – Personligt har jeg kun været der 1 gang og det er virkelig længe siden. Så ikke komme med gode råd omkring Italien, men til gengæld kan jeg fortælle at rejse med et barn ikke er så svært, som man måske hører. Specielt ikke i den alder – der er de så medgørlige og sover meget mere end når de er 2 😉
  Det bedste vi har fundet ud af er, at der er noget genkendeligt i en duft. F.eks Mikas dyne og nogle bamser, som giver tryghed, og ellers bare at vi er der 🙂

  21. maj 2016 at 11:31
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Åh det lyder skønt smukke 🙂

  21. maj 2016 at 12:43
 • Reply Camilla Cecilie

  Hvor lyder det bare skønt! Vi har også rejst selvom vi nu er forældre, det vigtigste er bare at I har ejen klapvogn, dyne og nussedyr med. De har jo deres forældre med, og det er det vigtigste for de små pus. Selvfølgelig sidder vi ikke på bar om aften, vi køber øl, vin eller champagne med hjem på værelset og nyder det sammen når barnet sover. Vi lever i hvert fald efter at børn ikke begrænser os, men vi bare skal være mere kreative og knapt så spontane 😉

  21. maj 2016 at 16:43
 • Reply Charlotte / Mig og Basserne

  Det lyder super skønt. Vi regner med at skulle på en forlænget weekend i Rom -også med baby. Det er jeg noget spændt på 🙂

  21. maj 2016 at 18:02
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.