Follow:
Clara's corner LIFESTYLE

FISKEOLIE – HVORFOR?

Eskimo-3 fiskeolie
REKLAME
Bedst som jeg havde tømt mit glas med fiskeolie, hentede jeg en pakke på posthuset, som bl.a. indeholdte et glas Eskimo-3 fiskeolie fra Danske Anjo. Det kunne jo ikke passe bedre. Jeg har før min graviditet spist fiskeolie i forbindelse med min træning, inden jeg blev gravid styrketrænede jeg rigtig meget (hold da op hvor jeg savner det!) Fiskeolie var en af de kosttilskud jeg tog i forbindelse med min træning, da forskning bl.a. har vist af Omega-3 fedtstof øger stofskiftet, forbedre blodgennemstrømningen og forbygger betændelse i musklerne. Fiskeolie er derudover godt for hjernen, hjertet og synet.

Eskimo-3 fiskeolie

Eskimo-3 fiskeolie

Jeg forsatte mit indtag af fiskeolie gennem min graviditet, da det er anbefalet af bl.a. jordmødre og læger. Eskimo-3 fiskeolie, anbefales til gravide og ammende, da moderens indtag af DHA bidrager til at øjne og hjerne udvikles normalt hos foster og spædbørn som ammes. Det gode ved Eskimo-3, er at fiskolien er renset for tungmetaller og pesticider og flere undersøgelser har vist at det er den reneste fiskeolie på markedet. Derfor er Eskimo-3 det sikre valg når du er gravid!

Det bedste ved Eskimo-3 fiskeolie er at pillerne ikke er gigantiske og derfor nemme at sluge, virkelig et plus hvis man som mig har svært ved at sluge piller.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Isabella Pernille

    Jeg spiser også fiskeolie. Hvis jeg husker det så tager jeg 2 om morgenen og 2 om aftenen :o)

    24. maj 2016 at 11:51
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.