Follow:
FASHION

Kjole fra Hope, forårets musthave – hvis i spørger mig!

Kjole fra HopeDRESS: HOPE / SUNNIES: CHEAP MONDAY / LOAFERS: PAVEMENT / RING: HVISK / ØRERINGE: HVISK / RING: HVISK “WEAVE”

Lige nu drømmer jeg om denne smukke kjole fra Hope i det fineste pastelfarvet blomster/palmeprint, jeg er helt vild med den fine hals på kjolen og den er super lækker både med flade loafers til hverdag og et par stiletter til fest. Desværre er den ikke smart for mig at klikke hjem da jeg ammer lille Clara og tænker meget over hvad jeg har på, så det er nemt at hive brystet frem uden at jeg blotter mig for meget. Derfor lever jeg lige nu mest i skjorte og ammetoppe med en lækker Kimono over.

Håber i har haft en skøn dag, jeg nyder min barsel med lille Clara – Vi får brugt en masse penge, jeg har bl.a. lige købt billetter til fordrag med Mikkel Beha Erichsen, i Blokhus til November med et vennepar. Jeg glæder mig helt vildt!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Cathrine

  Solbrillerne er virkelig fede! Lige mig 😀

  God dag til dig ♡
  // Cathrine
  http://www.tiiner.dk

  25. maj 2016 at 11:51
 • Reply Eline Tychsen

  Årh den kjole er også bare sindsygt smuk! <3

  25. maj 2016 at 12:14
 • Reply Frederikke S

  Wauw, kjolen er virkelig flot!

  25. maj 2016 at 14:39
 • Reply Katrine Guldbæk

  Har også et godt øje til skoene og de er ret så lækre at have på 🙂

  25. maj 2016 at 15:09
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Sikke en fin kjole 🙂

  26. maj 2016 at 7:48
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.