FASHION

GET INSPIRED BY JENNI PEDERSEN

Jenni Pedersen

Get Inspired er denne gang om søde inspirerende Jenni, som jeg har fulgt i flere år efterhånden, Jenni er fra Korsør og jeg var endelig så heldig at møde til VRS eventet i Århus tidligere på året. Hun er en virkelig sød, imødekommende og inspirerende person.

Fortæl lidt om dig selv som person:
Jeg er oftest en ret smilende person som søger det gode i livet. Jeg læser lige nu til pædagog, som er en uddannelse jeg har været droppet ud af, til fordel for at læse til designteknolog med speciale i Branding & Marketing management på Teko i Herning. Jeg blev færdig sidste sommer, og flyttede derfor tilbage til Korsør, hvor jeg oprindeligt er fra, og genoptog af mangel på bedre pædagog studiet. Det er jeg nu glad nok for, men vil ikke udelukke at jeg en dag kommer til at læse en overbygning på designteknologen på Teko eller Kea. Desuden går jeg med en lille drøm i maven om at flytte til New York næste år.

Fortæl lidt om din blog:
Jeg har faktisk haft min blog siden december 2010, hvor jeg boede og arbejdede som au-pair i London. Det var dengang jeg først stiftede bekendtskab med fænomenet ‘modeblogs’, og hurtigt begyndte at følge et par stykker selv. Jeg fik en brændende lyst til at starte min egen blog, og efter lidt overtalelse fra egen side, fik jeg det gjort. Dengang handlede min blog mest om de ting jeg oplevede i London og de modekøb jeg gjorde mig. Jeg havde intet begreb om hvordan jeg lavede collager eller noget andet visuelt for den sags skyld. Jeg krummer helt tæer når jeg kigger tilbage på min blog dengang. Heldigvis vidner det om en udvikling både hvad angår det visuelle, men også det jeg blogger om.

I dag er min blogs hovedfokus mode, men jeg deler også ting fra min hverdag, bageopskrifter og feriebilleder. Indholdet er alt fra outfits, seneste køb, reviews og events til mad, interiør og informative indlæg.

Jennie_2

3 ord der beskriver din stil:
Feminin, kontrastfyldt og balanceret

Hvor shopper du helst?
Jeg kan ikke komme udenom at jeg næsten altid kan finde noget i H&M. De har så mange linjer, at der er noget til enhver smag, og prisen er god. Ofte er det ikke butikken eller brandet der er det mest afgørende, men derimod hvordan tøjet sidder. Derfor er mine køb ofte baseret på noget jeg har set på andre modeblogs. Ellers elsker jeg at shoppe løs på storbyferier, hvor man også kommer forbi butikker, vi ikke lige finder her hjemme.

Har du et styling tip du vil dele med os?
Det er ret banalt, men den bedste styling er når man føler sig tilpas i det man har på. Jeg har begået den fejl flere gange, at iføre mig noget jeg syntes var fedt, men som jeg måske følte mig for overdressed eller for eksponeret i. Det hæmmer ens selvtillid og dermed fremtoning. Et smil er også altid et kæmpe plus for din fremtoning. Så ser man ikke så utilnærmelig ud.

Jenni Pedersen

Hvad er dit drømme køb?
Den er svær! Jeg har en ambition om dag at købe en designer taske i en lækker kvalitet. En man altid kan bruge – sådan en der bare bliver pænere med lidt patina. Endnu har jeg ikke fundet ‘the one’. Det skal føles helt rigtigt når det er. Et køb jeg ikke vil fortryde. Helst en klassiker frem for en af dem der er oppe her og nu.

Hvad er dit bedste køb?
Nogle af mine bedste køb er klart rejser til New York og Miami. Der er en masse minder forbundet med det. På den mere materialistiske front må det nok være min grå pels fra Stylebutler. Den ledte jeg efter med lys og lygte, og fandt den pludselig til en god pris. Min sorte frakke fra Lanvin <3 H&M er dog også en af de ting i min garderobe, jeg aldrig vil skille mig af med. Den var ikke et røverkøb, men jeg elsker den bare!

sunnies
Jenni Pedersen
Dine yndlings skønhedsprodukter?
Jeg prøver tit nye produkter af, fordi jeg får en del, så det skifter lidt hvad jeg har af favoritter. For tiden bruger jeg Purely Professionals hudplejeprodukter hver dag, og så er Gosh foundation drops, Clinique almost powder og Carmex læbepomade faste skønheds favoritter.

Har du en Guilty pleasure?
Chocolate chip Cookies. Det er lidt forfærdeligt faktisk. Og chokolade generelt – det er sjældent jeg går en dag uden chokolade.

Hvad er din yndlings tv-serie?
Jeg er typen der kan være svær at overtale til at starte på en ny serie. Jeg holder mig til dem jeg allerede ved jeg er vild med. De to jeg nærmest altid kan skifte imellem er Sex and the City og Gossip Girl. Jeg er SÅ meget en pige på det punkt.

Nævn en eller flere af de sjoveste/bedste oplevelser du har haft som blogger: Modeugen er en ret fast del af mit repetoire efterhånden, og det er en god oplevelse hver gang. Det er et ræs uden lige, men jeg ville ikke være foruden. At komme med til events er selvfølgelig også en sjov del af det at være blogger. Et af de bedre var et lingerie event jeg var til hos CIFF i december. Det var super hyggeligt og vi fik lækre goodiebags med bl.a. undetøj, gavekort og chokolade i.

Hvis du måtte vælge 3 ting, som du måtte medbringe til en øde ø – hvad ville du så vælge?
Hmm.. Det må blive min telefon, et uldent tæppe (er en frossenpind) og en flaske vand, som jeg iøvrigt altid har med mig overalt.

Hvad kan du bedst lide ved dig selv:
Uh den der med at snakke mig selv op, er bestemt noget jeg skal øve mig på, men jeg synes faktisk en af mine kvaliteter er, at jeg er meget lyttende og empatisk.

RCL

Jenni Pedersen

Hvilke fremtidsdrømme har du?
Jeg drømmer om at rejse til New York til februar, når jeg er færdig med min uddannelse. Jeg vil gerne bo og arbejde der et halvt års tid, og også gøre noget mere ud af bloggen. Efterfølgende kunne jeg godt tænke mig at læse noget medier og kommunikation, og flytte til København fast.

Hjemmehygge eller aften i byen? 
Hjemmehygge vinder næsten altid. Det sker at jeg tager i byen. Som regel får jeg lige pludselig helt vildt lyst, fordi det er længe siden, men dyne, film og slik lokker klart over drinks og fest til langt ud på natten, efterfulgt af en lækker og sund morgenmad.

Beskriv den perfekte søndag: 
En rigtig god søndag for er mig, er en hvor jeg er produktiv og når en helt masse, men også har noget alene-tid. Det kan være at få trænet, blogget, lavet lidt arbejde og ses med veninder, og så lige slappe af med et afsnit af Gossip Girl og lidt blog-læsning.

Janni

Din yndlings feriedestination:
Hm det må næsten være New York. Jeg har ganske vist kun været der to gange, men er helt forelsket i den by. Jeg ser dog nok mere byen som et sted jeg kunne bo, og ikke så meget som et feriested. Med feriedestination tænker jeg et solrigt sted. Miami er lækkert og ellers en græsk ø med familien. Aah!

Andre sjove facts om dig?
Jeg er tvilling. Både i virkeligheden (har en tvillingesøster) og som stjernetegn.

JENNI

Smykker

Vil du dele dine yndling blogs (danske og internationale)
En gang fulgte jeg altid fast med hos 4-5 danske modeblogs dagligt, men de sidste måneder har jeg haft så travlt, at det ikke længere er en hverdagsting. Derimod følger jeg mange af mine favorit bloggere på Instagram og Snapchat, og klikker så ind på deres blogs ca. en gang om ugen.

Blogs jeg ikke kan undvære er Brooklyn Blonde og Retro Flame, som begge er New York blogs. Brooklyn Blonde har altid inspirerende og lækre klassiske outfits skudt i New Yorks gader. Retro Flame er en irsk blogger der nu har boet i New York i et år, og netop er begyndt at blogge på fuld tid om mode og livet i New York.

Af danske blogs er Passionsforfashion.dk, Rockpaperdresses.dk og sofiemartine.com favoritter.

Sko

Jenni flollow

Endnu engang mange tak til smukke inspirerende Jenni, fordi hun vil være med og fortælle om sig selv. I kan finde Jennis blog her www.byjenni.dk og på Instagram @Byjennip

 

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.