FASHION

BY BIEHL BEAUTIFUL WORLD

byBiehl Beautiful world

byBiehl Beautiful world

HALSKÆDE: “BYBIEHL”BEAUTIFUL WORLD”REKLAME


Dem af jer, som følger mig på Instagram @Liselottea, har måske set, at der for et par dage siden lå denne smukke “Beautiful World” halskæde i min postkasse. Halskæden er fra det skønne smykkebrand byBiehl. Den er lavet som en hyldest af vores skønne jord. Halskæden er  som skabt til mig som elsker at rejse og opleve. Nu kan jeg have hele verden hængende om min hals og mindes alle de dejlige ferie og steder jeg har besøgt gennem mit liv.

Halskæden kan trækkes igennem dit favorit kontinent (undtagen Australien) jeg vil have  kæden igennem Amerika, et land som jer der kender mig godt, ved betyder rigtig meget for mig. Et land som jeg hver dag drømmer om at komme tilbage til. Jeg håber at vi inden alt for mange år igen har mulighed for at besøge min yndlingsby New York, eller rejse tilbage til solrige Californien.

byBiehl Beautiful worldJeg har allerede brugt halskæden en hel del gange, ja den hænger faktisk nærmest fast rundt om halsen på mig Jeg glæder mig til at vise jer den på – den er simpelhen så smuk og enkel. Er du ligeså vild med den som jeg er, så kan du finde halskæden HER i guld og i sølv lige HER

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.