Follow:
BEAUTY

SUNDT HÅR OG NEGLE MED IMEDEEN

Imedeen
REKLAME

Skønhed kommer indefra, er det ikke det man siger?

Denne uventede pakke med lækrerier fra bl.a. Imedeen kom på et helt perfekt tidspunkt. Det er altid dejlig at blive forkælet med uventede pakker.
Jeg synes min graviditet har taget hårdt på mig og hele min krop. Jeg trænger til et enormt boost af vitaminer, kropspleje og energi! Så dette kosttilskud gik jeg straks igang med at indtage kosttilskudet.

Et smukt og glansfuldt hår og fine stærke blanke negle hænger oftest sammen med en sund livsstil og en varieret kost. Med Imedeen “Hair & Nails” kan du styrke og vedligeholde både hår og negle indefra.   Man skal indtage en kapsel om dagen, med et glas vand i forbindelse med et måltid. Jeg indtager altid mine piller om morgenen, så er jeg sikker på at jeg husker dem.

Imedeen

Imedeen

Pillerne er faktisk rigtig fine, det ligner nærmest at de indeholder kobberstøv.

Imedeen “Hair & Nails” indeholder:
– Silica (Silica er en væsentlig bestanddel af hår negle)
– Biotin og Zink (Bidrager til vedligeholdelse af af glansfuldt hår og stærke negle)
– B2 vitamin (Bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress og spiller en tolle i celledelingsprocessen)

Imedeen “Hair & Nails” kan købes hos Matas og hos udvalgte kosmetologer/helsekost butikker landet over. Pris 255 kr. for 2 månedersforbrug.

Imedeen laver bl.a. også en Tan Optimizer“, som er med til at forberede huden til solens stråler. Jeg overvejer at prøve den, så min blege og vintertrætte hud kan blive klar til sommerens stråler.

Imedeen_shampoo

Sephora

SHAMPOO 64 kr. // BALSAM-KUR 64 kr. // NEGLELAK

Udover pillerne indeholdte pakken også en lækker shampoo og balsam-kur fra Juhldal. Shampoo no. 02, som er en mild og plejende shampoo til normalt hår. Shampooen indholder en lang række stimulerende, plejende og beroligende urteekstrakter, som giver håret styrke.
Balsam-Kur No 2 tilfører hår og hovedbund værdifulde plejende og opbyggende ekstrakter. Balsam-Kuren anvendes efter hårvask. (Lad den virke i min. 2 minutter før håret skylles)  Ønskes kur-effekt forlænges virketiden til 15 minutter.

Shampoo og balsam er virkelig lækker og efterlader håret skønt, glansfuldt og silkeblødt. Jeg er fan af Juhldals produkter og jeg er helt vild med den lækre emballage, som oser af sundhed.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Karina

  Sikke nogle skønne produkter du viser frem søde <3

  29. maj 2016 at 17:42
 • Reply Lullumut

  Jeg håber virkelig, du kan mærke forskel ved at tage dem 🙂 Jeg har selv modtaget tan optimizer, som jeg går i gang med i næste uge. Så passer det med, at de slutter, når jeg kommer hjem fra Japan, hvor der skulle være 40 grader, pyh 🙂 Håber virkelig de virker. Jeg har tidligere prøvet en shampoo fra Juhldal, og den var noget så lækker og god ved håret 🙂

  29. maj 2016 at 19:51
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Jeg er så spændt på det 🙂

   Uha, jeg vil så gerne prøve optimizeren. Det lyder lækkert med Japan 😀

   31. maj 2016 at 15:45
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Lyder som lækre produkter 🙂

  30. maj 2016 at 7:36
 • Reply BY STERUP

  Sikke nogle lækre produkter 😀
  mange tak for tip.

  http://www.bysterup.dk

  30. maj 2016 at 9:22
 • Reply Cathrine

  Lyder som nogle skønne produkter 😀

  1. juni 2016 at 19:15
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.