Follow:
FASHION

Lækkert gråt sommeroutfit, med inspiration fra Samsøe & Samsøe

Samsøe & SamsøeCOAT: FRAKKE: SAMSØE & SAMSØE  // SANDALS: STEVE MADDEN // BRA: ESPRIT // BAG: DAY BIGER ET MIKKELSEN // SUNNIES: QUAY AUSTRALIA // RINGS: HVISK & HVISK

HAPS!! Sikke et look, sexet, stilet og lækkert. Jeg er helt vild med looket her, fundet på min inspirationsside Pinterest. Jeg er så forelsket i den lækre lange grå Samsøe & Samsøe frakke, som efter min mening er helt perfekt til sommerens kølige aften. Jeg ville ønske jeg var modig nok til at hoppe i et look ala dette, men for mit vedkommende kræver det nok lidt mere under frakken end blot en lækker BH, måske en lækker højtaljet nederdel – Det kunne være så lækkert. Desværre er jeg heller ikke den bedste til at gå i stiletter, jeg misunder virkelig folk som søde Sofie, som virkelig rocker stiletter!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Virkelig et lækkert look!!! 😀

  3. juni 2016 at 9:11
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Årh den jakke er så flot! 🙂

  3. juni 2016 at 12:37
 • Reply Karina

  Sikke nogle skønne ting du har fundet 😉

  3. juni 2016 at 18:58
 • Reply Frederikke S

  Sikke et lækkert outfit – er vild med det!

  5. juni 2016 at 16:48
 • Reply Lullumut

  Den BH der er da alt for flot 🙂 Jeg tænker ofte sort undertøj, men den her er cool.

  5. juni 2016 at 19:14
 • Reply Katrine Guldbæk

  Det er så lækkert et outfit. Jeg rocker virkelig heller ikke stilletter og bryder mig ikke om at have dem på.

  6. juni 2016 at 9:28
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.