FASHION

Lækkert gråt sommeroutfit, med inspiration fra Samsøe & Samsøe

Samsøe & SamsøeCOAT: FRAKKE: SAMSØE & SAMSØE  // SANDALS: STEVE MADDEN // BRA: ESPRIT // BAG: DAY BIGER ET MIKKELSEN // SUNNIES: QUAY AUSTRALIA // RINGS: HVISK & HVISK

HAPS!! Sikke et look, sexet, stilet og lækkert. Jeg er helt vild med looket her, fundet på min inspirationsside Pinterest. Jeg er så forelsket i den lækre lange grå Samsøe & Samsøe frakke, som efter min mening er helt perfekt til sommerens kølige aften. Jeg ville ønske jeg var modig nok til at hoppe i et look ala dette, men for mit vedkommende kræver det nok lidt mere under frakken end blot en lækker BH, måske en lækker højtaljet nederdel – Det kunne være så lækkert. Desværre er jeg heller ikke den bedste til at gå i stiletter, jeg misunder virkelig folk som søde Sofie, som virkelig rocker stiletter!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

12 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk