Follow:
BEAUTY

CLINIQUE EVEN BETTER EYES – TIL KAMP MOD TRÆTTE ØJNE!

CLINIQUE EVEN BETTER EYES REKLAME
Okay, det er ingen hemmelighed at det er hårdt at blive mor! Den afbrudte søvn er nok det hårdeste for mig, jeg har altid haft et ekstremt godt sovehjerte og et kæmpe behov for at sove igennem og det kan man ikke med en lille pige på 6 uger. Derfor er jeg den (u)lykkelige ejer af et par meget mørke render under mine trætte øjne.

Clinique Even Better Eyes Dark Circle Corrector (Find den HER 295 kr.) er en kølig serum, som synligt modvirker mørke render om øjnene – Den er nem at påføre, med de lille metal hovede som man kan fordele produktet med. Produktet anvendes morgen og aften og skulle give hele 30% minimering af mørke render under øjnene på blot 12 uger. I samme omgang sørger serumen også for at fugte huden og giver et frisk look.

Dark Circle Corrector er som Cliniques andre produkter allergitestet, 100 % parfumefri, og kan anvendes til alle hudtyper. Denne serum, er desuden testet af øjenlæger.

Jeg shopper faktisk mest på nettet lige nu, det er lidt nemmere med en lille pige på 6 uger. Der er et hav af fede webshops, hvor der er mange penge at spare på bl.a. tøj og skønhedsprodukter som fx. billigparfume.dk

Clinique_2
CLINI
Min mening:

Jeg er så tilfreds med produktet, som allerede efter få uger har gjort mine trætte, mørke og hævede øjne væsentlig bedre. Serummen får mig til at se mere frisk ud, trods den afbrudte søvn. Den er yderst let og behagelig at anvende og er vild med den kølende effekt på min hud. Det er mit første produkt fra Clinique Even Better serien, men bestemt ikke det sidste. Jeg

/ Liselotte

Produktet er modtaget i gave af billigparfume.dk

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Cathrine

  Lyder som en lækkert produkt. Jeg bruger også tit creme til øjnene for at de ikke skal se så trætte ud 🙂

  6. juni 2016 at 11:27
 • Reply Eline Tychsen

  Oh yes de dejlige nattetimer. Nogle gange tænker jeg, hvorfor det egentlig er jeg er villig til at gennemgå det hele igen haha. Det er lidt sindssygt, når jeg lige tænker over det 😉
  Men wonder midler er et must, så jeg må da heller få fat i sådan en serum! Det handler om at være forberedt jo 😉

  6. juni 2016 at 11:42
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Hahah, ja jeg synes godt nok det er hårdt – nogle dage er bedre end andre. Men den manglende søvn, sætter desværre sine spor. Men så er det godt at produkter som disse kan hjælpe lidt 🙂 <3

   6. juni 2016 at 14:58
 • Reply BY STERUP

  Den er så fantastisk 😀 Bruger den selv.

  http://www.bysterup.dk

  6. juni 2016 at 14:26
 • Reply Karina

  Der findes altså ikke noget værre end dårlig søvn 🙁 Det er en vidunder creme fra Clinique 😉

  6. juni 2016 at 16:06
 • Reply Isabella Pernille

  Uh den lyder spændende. Jeg kunne godt bruge sådan en til mine øjne hver mandag, haha ;o).

  6. juni 2016 at 18:54
 • Reply Lullumut

  Den er så god, jeg har den også selv 🙂

  6. juni 2016 at 19:16
 • Reply Katrine Guldbæk

  Jeg elsker Cliniques produkter, dog har jeg ikke prøvet denne endnu 🙂

  7. juni 2016 at 4:26
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.