Follow:
AALBORG

BY SCHØN EVENT

BySchønSchøn
Schøn_1
1_SCHØN
Schøn_3
I går var jeg inviteret til event hos By Schøn af sødeste Katrine, jeg har aldrig besøgt butikken/showroomet før, men det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer der, butikken er fyldt med de lækreste styles fra bl.a. Neo Noir, et mærke jeg virkelig elsker for kvaliteten og prisen.

Det var 2. gang jeg var alene ude efter fødslen, så jeg var meget spændt på hvordan det ville gå (det er altså ikke så let når man ammer) Jeg er så glad for jeg tog med, for det var virkelig en lækker og hyggelig aften.
Vi blev taget godt i mod af sødeste Lone, som har butikken/showroomet – med lækkerier, vin og lemonade  Lone har før arbejdet i Matas og startede ud med at vise os hvordan man let kunne lægge en lækker make up. Derefter fik vi set en masse lækre styles og fik derefter mulighed for at shoppe og prøve de mange lækre sager.
Vi var så heldige at få hele to goodiebags med hjem, med lækkerier fra bl.a. Tromborg (Et brand jeg helt sikkert skal se nærmere på), et gavekort til butikken, Clinique, Appeal4 og mange flere.

Butikken oser ligesom webshoppen, af de lækreste varer til overkommelige priser. Jeg blev så forelsket i mange af de lækre styles, jeg kom hjem med hele 2 ting, udover de alt for lækre goodiebags, som jeg virkelig glæder mig til at vise jer.

Hvis du er fra Aalborg synes jeg du skal samle et par veninder eller kollegaer og få arrangeret en gratis og hyggelig aften, med goodiebags, lette forfriskninger og mulighed for shopping og styling. Book tid lige HER

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Charlotte / Mig og Basserne

  Mit nakkehår trænger da virkelig til en frisørtur kan jeg se på billedet, ha ha 😀 Tak for i går, håber din kæreste og Clara havde en god aften og at hun sov i nat 🙂 Jeg glemte helt at sige, at hvis det kranio skral ikke hjælper hende, så kan jeg anbefale Kiropraktor Joann Lundis på Torvet i Nørresundby. Hun udrettede mirakler med min dreng 🙂

  9. juni 2016 at 12:02
 • Reply Katrine Guldbæk

  Dejligt, at du fandt tid til at komme med :-). Virkelig gode billeder du fik taget 😀

  9. juni 2016 at 13:07
 • Reply Sanne

  Det var så hyggeligt!

  9. juni 2016 at 15:51
 • Reply Eline Tychsen

  TAK for en skøn aften søde, det var så dejligt at se dig!! 😀

  9. juni 2016 at 17:38
 • Reply Karina

  Hvor hyggeligt 😉 Og det lyder til at du havde en dejlig aften ude med lidt alenetid 😉

  9. juni 2016 at 19:25
 • Reply BY STERUP

  I har rigtig været til det samme arrangement allesammen 😉
  det ser så fint ud !

  God weekend <3
  http://www.bysterup.dk

  10. juni 2016 at 11:31
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Hvor ser det lækkert ud! 😀
  <3

  12. juni 2016 at 12:12
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.