AALBORG

BY SCHØN EVENT

BySchønSchøn
Schøn_1
1_SCHØN
Schøn_3
I går var jeg inviteret til event hos By Schøn af sødeste Katrine, jeg har aldrig besøgt butikken/showroomet før, men det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer der, butikken er fyldt med de lækreste styles fra bl.a. Neo Noir, et mærke jeg virkelig elsker for kvaliteten og prisen.

Det var 2. gang jeg var alene ude efter fødslen, så jeg var meget spændt på hvordan det ville gå (det er altså ikke så let når man ammer) Jeg er så glad for jeg tog med, for det var virkelig en lækker og hyggelig aften.
Vi blev taget godt i mod af sødeste Lone, som har butikken/showroomet – med lækkerier, vin og lemonade  Lone har før arbejdet i Matas og startede ud med at vise os hvordan man let kunne lægge en lækker make up. Derefter fik vi set en masse lækre styles og fik derefter mulighed for at shoppe og prøve de mange lækre sager.
Vi var så heldige at få hele to goodiebags med hjem, med lækkerier fra bl.a. Tromborg (Et brand jeg helt sikkert skal se nærmere på), et gavekort til butikken, Clinique, Appeal4 og mange flere.

Butikken oser ligesom webshoppen, af de lækreste varer til overkommelige priser. Jeg blev så forelsket i mange af de lækre styles, jeg kom hjem med hele 2 ting, udover de alt for lækre goodiebags, som jeg virkelig glæder mig til at vise jer.

Hvis du er fra Aalborg synes jeg du skal samle et par veninder eller kollegaer og få arrangeret en gratis og hyggelig aften, med goodiebags, lette forfriskninger og mulighed for shopping og styling. Book tid lige HER

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

14 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.