FASHION

Hvidt outfit, perfekt til brune sommerben og lune sommeraftener

Hvidt outfit

SKIRT: TOPSHOP // T-SHIRT: TOPSHOP // RING: HVISK // EARRINGS: HVISK // NECKLACE: HVISK // SANDALS: ANNA FIELD // BAG: CALVIN KLEIN //

Jeg elsker et hvidt outfit – hvidt er bare indbegrebet af forår og sommer. Jeg ville elske at hoppe i et helt hvidt outfit, med en gylden hud og lækre gyldne smykker, som disse fra mit yndlings brand hvisk. Tøjet, sandalerne og skoene er fundet på min yndlingsside Zalando, som lige nu har det lækreste tilbud, pga. udsalget 

Jeg er især vild med den fine lange nederdel fra Topshop, som vil være super lækker med et par lækre sandaler som disse på collagen, lidt Birkenstock inspireret men til en hel anden pris.  Husk at når du shopper på sider som fx. Zalando, kan du tit finde gode rabatkoder, der er ingen grund til at betale for meget for dine køb når der er en fed rabat at hente.

Håber i får en dejlig weekend, vi har en masse praktiske ting, som vi skal have lavet så vi kan blive klar til barnedåb d. 26. Juni, jeg glæder mig, selvom vi har en hel masse vi skal have styr på og jeg er allerede en smule stresset!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.