FASHION

BLOGGEREN STEPHANIE STERUPS 5 MUSTHAVES

Stephanie Sterup

Stephanie Sterup

SHIRT DRESS: SAMSØE & SAMSØE // T-SHIRT: CALVIN KLEIN // DRESS: KEEPSAKE // JUMPSUIT: PLAZA //  FACE CREAM: TROMBORG //

Den 25 årige smukke og inspirerende blogger Stephanie Sterup fra Kolding , drømmer om lækre kjoler til sommerens mange fester og skønne Tromborg produkter. Besøg Stephanies blog HER bloggen er bl.a. fyldt med lækre outfits.

“Det jeg elsker allermest ved foråret og sommeren er forandringen i temperaturen. Jeg har aldrig været god til efterår eller vinter, så er altid i fantastisk humør når solen og varmen kommer tilbage. Forår for mig betyder også: dejlige gåture ved stranden, picnic udenfor, løbeture i skoven og selvfølgelig alle de smukke lyse forårs kollektioner i butikkerne.”

Stephanie Sterup

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.