FASHION

Sommertrend: Off shoulder kjole og feminine guld smykker

Off shoulder kjole

NECKLACE // EARRINGS // RING no 1 // RING no 2 // RING no 3 //

Jeg er så vild med off shoulder trenden denne sommer og jeg ville elske at hoppe i en off shoulder kjole som den på collagen, med et par super fede espadrillos som jeg har fundet på min yndlingsinspirationsside Pinterest. Jeg elsker guldsmykker og er endelig ved at have en god samling igen efter indbruddet. De smukke øreringe på collagen er 14kt. og de er så smukke, ville elske at bruge dem til både hverdag og fest. Collagen her er lavet til min stylistprofil hos hvisk.

Håber i har fået en god start på ugen <3

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

14 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.