Follow:
FASHION

Sommertrend: Off shoulder kjole og feminine guld smykker

Off shoulder kjole

NECKLACE // EARRINGS // RING no 1 // RING no 2 // RING no 3 //

Jeg er så vild med off shoulder trenden denne sommer og jeg ville elske at hoppe i en off shoulder kjole som den på collagen, med et par super fede espadrillos som jeg har fundet på min yndlingsinspirationsside Pinterest. Jeg elsker guldsmykker og er endelig ved at have en god samling igen efter indbruddet. De smukke øreringe på collagen er 14kt. og de er så smukke, ville elske at bruge dem til både hverdag og fest. Collagen her er lavet til min stylistprofil hos hvisk.

Håber i har fået en god start på ugen <3

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Sanne

  Jeg er vild med alle ringene <3

  13. juni 2016 at 15:55
 • Reply Isabella Pernille

  Sikke en fin collage søde. Du er virkelig god til sådan noget 😀
  Halskæden har jeg i sølv. Den er jeg bare SÅ glad for :o)

  13. juni 2016 at 19:17
 • Reply Karina

  Ihh hvor er det fint 😉

  13. juni 2016 at 19:20
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Jeg elsker også off sholder tendensen, så flot 😀

  14. juni 2016 at 7:55
 • Reply Eline Tychsen

  Jeg kan bare ikke få nok af de offshoulder kjoler og bluser der er i øjeblikket, og er så ærgerligt over, at der ikke rigtig er lavet nogle til gravide!! Men smuk smuk collage søde du <3 #misscreative

  14. juni 2016 at 9:01
 • Reply Katrine

  Jeg synes det er så fint med off shoulders, har netop lige købt en stribet kjole fra H&M :-). Men dem du har fundet ovenfor er virkelig flotte 😀

  14. juni 2016 at 9:10
 • Reply Julie Mænnchen

  Det ser super lækkert ud søde! 🙂

  15. juni 2016 at 7:23
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.