Follow:
FASHION

MINE FAVORIT SOLBRILLER: RAYBAN AVIATORS

Rayban Aviators

Jeg har mange lækre solbriller, de er et af de vigtigste accesorries, hvis i spørger mig. Unaset hvilken model jeg møber, er og bliver min favorit disse fine og klassiske Rayban Aviators (Find dem HER). Jeg købte dem på min sommerferie til Las Vegas tilbage i 2012. Jeg elsker at gøre gode klassiske køb, som kan bruges år, efter år, efter år. Jeg vil rigtig gerne tilføje et nyt par Ray-Bans til samlinen og et par Erika, ville være et super godt bud. Da de er så fine og feminine.

Har i også et par solbriller, som i bruger år, efter år?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Lullumut

  De er så flotte. Jeg har næsten de samme aviators fra Ray-ban. Kan også gode lide få klassiske køb og vil gerne tilføje et ekstra par solbriller fra Ray-ban. Måske Erika? 🙂 Jeg har altid mine i min taske. Så har jeg nogle andre i bilen og nogle tredje til haven.

  14. juni 2016 at 16:17
 • Reply Eline Tychsen

  Mine stammer fra Retro London, som jeg nok aldrig kommer til at smide ud 😀 Men det ville ikke gøre mig noget at adde et par fra Rayban til samlingen 😉

  14. juni 2016 at 16:19
 • Reply Sanne

  Rayban har også bare et lækkert og klassisk design – kan godt forstå, du er glad for dem!

  14. juni 2016 at 16:23
 • Reply Katrine Guldbæk

  Det er virkelig også en fed model, desværre klæder den slet ikke mit ansigt. Jeg har to fra Rayban som jeg altid bruger 🙂

  14. juni 2016 at 17:08
 • Reply Sus L. Hansen

  Er vilde med dine smukke aviatorer 🙂 Ville ønske, at den form også kunne klæde mig. Men til gengæld er jeg helt vild med wayfare. De sidder super godt på mig uden at give ‘næsemærker’ 😉 Jeg har dog ledt efter en anden model, da jeg gerne vil prøve noget nyt og Erika er da et fantastisk bud! Jeg overvejer den helt sikker nu efter at have læst dit indlæg.

  15. juni 2016 at 7:00
 • Reply Karina

  De er virkelig fine 😉

  15. juni 2016 at 11:21
 • Reply BY STERUP

  De er også bare fede!
  Har selv to par og elsker at have dem på 😀

  http://www.bysterup.dk

  15. juni 2016 at 15:32
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Mega flotte 🙂

  16. juni 2016 at 13:12
 • Reply Vanessa

  Ray Ban er mit favorit solbrille mærke. Jeg har selv Erika modellen, og ELSKER den, så kan varmt anbefale at du tilføjer den til din samling 😀

  24. juni 2016 at 18:14
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.