FASHION

MINE FAVORIT SOLBRILLER: RAYBAN AVIATORS

Rayban Aviators

Jeg har mange lækre solbriller, de er et af de vigtigste accesorries, hvis i spørger mig. Unaset hvilken model jeg møber, er og bliver min favorit disse fine og klassiske Rayban Aviators (Find dem HER). Jeg købte dem på min sommerferie til Las Vegas tilbage i 2012. Jeg elsker at gøre gode klassiske køb, som kan bruges år, efter år, efter år. Jeg vil rigtig gerne tilføje et nyt par Ray-Bans til samlinen og et par Erika, ville være et super godt bud. Da de er så fine og feminine.

Har i også et par solbriller, som i bruger år, efter år?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

16 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk