Follow:
FASHION

DANIEL WELLINGTON – DET PERFEKTE SOMMER ACCESSORY

Daniel Wellington Daniel Wellington

Daniel Wellington: “Dapper Durham 38 mm.”

Hvis der er et accessories jeg ikke kan få nok af, altså udover lækre designertasker er det smukke ure. Der er netop flyttet et nyt lækkert ur ind hjemme hos mig, et ur som jeg virkelig har glædet mig til at vise jer….

Er det ikke bare lækkert mit nye Daniel Wellington ur? Jeg er hvertfald selv helt forelsket i det. Det er fra deres nyeste kollektion kaldet “Dapper Durham”. Jeg valgte herremodellen, da jeg er vild med store ure, da de lige er et par milimeter større end urskiverne på damemodellerne. Det er mit andet Daniel Wellington ur, til samlingen men bestemt ikke mit sidste. For Daniel Wellington har et stort fint udvalg af ure til alle typer!

Daniel Wellington

Daniel Wellington

Jeg elsker Daniel Wellingtons klassiske ure, som ligner noget til en halv million, MEN som er til en fantastisk pris, hvor vi alle kan være med. Jeg er så vild med at man let kan skifte remmene, så man kan have flere ure i et og mixe og matche på kryds og tværs så det passer til dagens outfit. Den brune rem er så lækker her til sommer og jeg glæder mig til at style det. (Find din nærmeste Daniel Wellington forhandler lige HER)

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Karina

  Hvor er det altså pænt 😉

  16. juni 2016 at 17:49
 • Reply Frederikke S

  Ih, det er så fint!

  17. juni 2016 at 16:45
 • Reply Nikki Lund

  SÅ smukt! 🙂
  God weekend!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  17. juni 2016 at 20:01
 • Reply Ida

  Jeg er så enig med tasker og ure 🙂
  Og hvor er dit nye DW bare fint og den blå detalje er så fin! 🙂
  Jeg drømmer lidt om et Rolex, men pt så er det mest bare i tankerne end det er en realitet.

  18. juni 2016 at 8:03
 • Reply Eline Tychsen

  Jeg er helt med dig der! Wellingtons ure er også SÅ smukke <3

  18. juni 2016 at 15:38
 • Reply Katrine Guldbæk

  Jeg er også vildt glad for mit – er lidt ærgerlig over, at jeg ikke fik det klikket hjem med en større skive som dit 🙂

  22. juni 2016 at 19:08
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.