Follow:
FOOD

CRATEBUDDY MÅNEDLIG FORKÆLELSE

CREATEJeg er altså helt vild med det her koncept “Cratebuddy” – hver måned kommer der en æske ind af døren, med de lækreste crates og denne måned blev jeg igen begejstret for indholdet.
Det er sjovt at man hver måned får nye spændende lækrerier, som man måske ikke kender til og måske heller ikke selv ville have hevet ned af hylden.

CRATEBUDDYKaramel Kompagniet “Bornholmer karameller”:
Lækre hjemmelavet karameller fra Gudhjem med smag af lakrids og hyldeblomst – Jeg elsker karameller, men det skal være lækre karmeller for jeg gider spise dem. Disse er helt perfekte i konsistensen og smager himmelsk. Dem som kender mig godt ved også at jeg elsker både hyldeblomst og lakrids, så denne blanding er som skabt til mig.

Bolcher
Karamel Kompagniet “Solskinsdrops – Modne hindbær”:
Jeg har aldrig været fan af bolcher, men til gengæld elsker jeg hindbær – disse smager fantastisk, en smule syrligt og lækkert og så er de ovenikøbet pæne at se på

CRATEBUDDY

Mill & Mortar “Mandler med Rosmarin”:
Jeg spiser mandler hver dag, det er sundt mættende og godt for huden. Disse mandler med kryderet smag af rosmarin er super lækre, jeg vil servere dem som en snack inden middagen med et glas kold hvidvin (Åh hvor jeg glæder mig til jeg kan drikke et glas vin igen)

Pastariget “Choco”:
Okay, det her lyder mærkeligt – Pasta med choco smag?
Jeg glæder mig virkelig til at smage det men er lidt i tvivl om hvad jeg skal lave dertil, overvejer noget kylling i flødesauce? Pastariget laver rigtig mange spændende pastaer, dette er blot en af varianterne – jeg vil rigtig gerne prøve den med rødbedesmag. Mmmhh!

CRATEBUDDY

Ndali Vanilla:
Mmh, da jeg åbnde det lille glas med disse vaniliestænger, løb mine tænder næsten i vand. Jeg elsker vanilie og glæder mig virkelig til at lave lækre sommerdesserter med disse fede vaniliestænger. Jeg tænker på jordbær eller skøn frugtsalat med vaniliecreme og Creme Brulée, som er min yndlingsdessert.

Cratebuddy tilbyder abonnementet i 3 forskellige størrelser og koster fra 139 kr. (ekskl. fragt) om måneden og der er ingen binding. Jeg er fan af konceptet, elsker du ligesom mig at få overraskelser tilsendt, er denne pakke måske noget for dig? Pakken jeg har modtaget her er den mellemste pakke til 199 kr. Pakken kan bestilles til dig selv, eller en du holder af lige HER

Håber i får en dejlig søndag. Jeg skal til fødselsdag ved min veninde Maria inden længe og senere til fødselsdag ved Sonnis kusine. Det bliver en dejlig og hyggelig dag.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Åh hvor lækkert! 🙂

  19. juni 2016 at 17:27
 • Reply Camilla Cecilie

  Karamellerne lyder vildt lækre 🙂

  19. juni 2016 at 20:45
 • Reply Katrine Guldbæk

  Det ser bestemt ikke dårligt ud. Altid dejligt at modtage nye lækkerier 🙂

  20. juni 2016 at 14:12
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.