Follow:
AALBORG FASHION

RIKKE NYBOE – FINT OG FEMININT

Rikke_Nyboe

Rikke Nyboe
Jeg var taget til Finderskeepers designmarked forrige weekend i Aalborg, med Clara i barnevognen og mor under armen. Der var rigtig mange dygtige upcomming designere både inden for mode og interiør og jeg fandt en hel masse lækre sager. Men stand, som virkelig fangede mig var designeren Rikke Nyboes.

Hos Rikke Nyboe osede det af kvalitet og luksus. De smukke designs minder mig om smukke Paris og alle de lækre og smukke ting, er virkelig noget man får lyst til at pakke i sin kuffert og tage med på ferie.
Jeg blev helt forelsket i de smukke toilettasker, som jeg ville elske at have med på ferie til Italien til sommer, for ikke at nævne de fine Velourtasker med plads til stiletter, hvor smart er det ikke lige? Jeg elsker at have høje hæle på, men kan ikke holde til at gå rundt i dem en hel dag, med denne taske kan man have dem med i tasken og skifte i løbet af dagen.

NyeboeJeg købte disse smukke bøtter til vatpinde of vatroundeller med hjem, som nu skal pynte på vores badeværelse. I æskerne er der de fineste små satinposer, som er helt oplagt at bruge til smykker på rejsen.

Kender du ikke til Rikke Nyboe, så besøg hendes alt for lækre webshop HER  eller butik på Fyn (Tøystrop Gods, Blaakjærvej 13, 5750 Ringe) Jeg skal helt sikkert besøge butikken næste gang jeg rammer Fyn!

/ Liselotte

 

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Karina

  Kender hende ikke, men det er da nogle fine ting du har fundet 😉

  21. juni 2016 at 17:43
 • Reply Stine / Lille My

  Hvor er det fint 🙂

  21. juni 2016 at 18:32
 • Reply BY STERUP

  Hvor ser det bare godt ud 😀

  http://www.bysterup.dk

  22. juni 2016 at 9:42
 • Reply Katrine Guldbæk

  Jeg kom også forbi hendes stand og der var så mange fine sager 🙂

  22. juni 2016 at 16:10
 • Reply Lullumut

  Vildt lækkert univers 🙂 Meget smukt og feminint.
  Jeg er Finders Keepers virgin – alt for dårligt 🙂

  23. juni 2016 at 21:02
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.