Follow:
BEAUTY

PROBLEMHUD? – KIMOVI ANMELDELSE

KIM
REKLAME

Kimovis produkter må uden tvivl være det man kalder for vidunderprodukter! Det kan jeg hvertfald stå 100% indenfor. Kimovi er et dansk firma, så specialisere sig i skånsom hudpleje uden parabener, parfume og farvestoffer. Produkter som kan anvendes af alle, både voksne, børn og babyer. Jeg fik en kasse med de lækre produkter ind af døren, mens jeg var gravid og har nu testet dem over en længere periode på både mig selv og på lille Clara.

Jeg har gennem mit liv bl.a. døjet med børneeksem, div. udslet, kløe, allergi, ekstrem tør hud over hele kroppen, skæl i hovedbunden og jeg kan blive ved. Derfor er det til tider vigtigt at jeg tænker over hvad jeg bruger på min krop.

Kimovi har 2 forskellige serier.  Den orange serie er en lindrende, stabiliserende og plejende hud, som er særlig god til tør hud og hovedbund. Det samme er den blå serie, den indeholder dog salt og er derfor særlig henvendt til problemhud som eksem, psoriasis, bumser, akne og lign.

GEL M. SALT // CREME M. SALT //  PIMPLE GEL // PLASTRE

BLÅ SERIE (PROBLEMHUD):
Den blå serie er som sagt henvendt til problemhud, som fx. eksem, psoriasis, bumser, acne og lign. og indeholder Thermal salt. Det anbefales derfor at den ikke bruges på små børn. Da det kan svie lidt i fx sår, serien er helt ufarlig så det er op til forældrene selv at vurdere.

TIL KAMP MOD ACNE/BUMSER:

Jeg har i sidste del af min graviditet være plaget af bumser i ansigtet! Der har jeg særlig været glad for “Pimple gel“, som man nemt kan påføre bumserne. Gelen tørre hurtigt ind og man kan derfor lægge sin make up, allerede kort tid efter. Gelen har en hurtig virkning, og bumserne bliver hurtigt mindre og forsvinder. Gelen fugter ikke huden, så har din hud brug for ekstra fugt, kan du bruge din alm. dag/natcreme i resten af ansigtet eller bruge cremen fra Kimovi.


VIDUNDER PLASTRE PERFEKT TIL BL.A. SMÅBØRN:
Herhjemme bruger vi til tider meget plaster, jeg har en kæreste som er tømre og ofte kommer til skade. Han får de grimmeste rifter, sår og lign.  De blå plastre her er silikoneplaster, som ikke er smertefulde at tage af derfor anbefales de også til børn. og egner sig særligt til operationssår, fingerrevner, eksemudbrud og lign.

Kimovi_2

CREME // GEL // PLASTRE

ORANGE SERIE: 
Den orangefarvede serie er uden salt og derfor perfekt til almen hudpleje, ekstra sart hud og børn. Serien er så lækker og gør huden blød og smidig. Jeg har allerede brugt hele tuben med creme så mine trætte vintertørre ben kunne få nyt liv og blive silkebløde her til sommer og på lille Clara som har haft tendens til tør hud efter fødslen.

KIMOVI_1
Kimovi_3
MUSTHAVE GEL I FERIETASKEN:

Den lækre kølende “Gel” er et musthave i ferietasken, den er kølende, lindrende og stabilisere hudens helingsproces. Den er derfor oplagt at bruge til solskadet hud og tro mig den er virkelig lækker. Både Sonni og jeg har været solskoldet i år og har derfor brugt godt af cremen. Den skal derfor pakkes i vores rejsetaske når ferien går til Italien i August!

Der er altid fri fragt på alle ordre og hele 20% på din første ordre. Køb og læs mere om produkterne HER

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Lyder til at være nogle lækre produkter 🙂

  22. juni 2016 at 14:33
 • Reply Cathrine

  Jeg har også nogle af deres cremer, og jeg har været rigtig glad for dem! 😀

  22. juni 2016 at 14:45
 • Reply Karina

  De lyder til at være rigtig gode 😉

  22. juni 2016 at 17:26
 • Reply Lullumut

  Jeg har aldrig hørt om mærket før.. Synes ellers jeg er godt med på beatet 😉 Men det lyder godt. Jeg tænker selv meget over, hvad jeg bruger, da min hud er tør og sart.
  Smukke billeder, som altid <3

  23. juni 2016 at 21:00
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.