Follow:
FASHION

ASOS ALMOST IN MY BAG

asos// 1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6. //

En af mine yndlings webshops er uden tvivl Asos, og elsker den endnu mere efter de er begyndt at tilbyde gratis fragt. Jeg har gennem tiden gjort mange fantastike køb på Asos, men bestemt også en del som jeg har måtte returnere igen, og det kunne hurtigt blive en dyr fornøjelse med fragt til England. Asos har lige nu en hel del fede tilbud, jeg elsker virkelig udsalg!

Jeg har fundet et par favoritter, som jeg meget gerne vil klikke hjem og som i kan se er jeg ret vild med off-shoulder trenden og ville elske at hoppe i en af de fine kjoler, for ikke at snakke om den alt for fine top, som er helt perfekt til en tur i byen med tøserne.

Læs også: “SUMMERTREND: OFF SHOULDER & GOLD

Husk endelig inden i bestiller hos Asos, at tjekke om i kan finde en rabatkode, der er altså tit gode koder i omløb og hvorfor betale fuld pris, hvis man kan få en lækker rabat. Jeg overvejer at klikke den fine buksedragt hjem (billede nr. 2.) tror den er super når jeg ammer og kan bruges både til daglig med sneakers og til fest med et par fede stiletter.

Håber i får en dejlig torsdag, vi skal holde Sankt Hans i haven i aften og spise vafler, en hyggelig tradition.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply BY STERUP

  nr 1 og 5 er godt nok fine 😀

  http://www.bysterup.dk

  23. juni 2016 at 11:16
 • Reply Katrine Guldbæk

  Den blå kjole er bare så smuk! Hvis jeg ikke havde købt så meget i den her måned, så havde jeg klikket den hjem 🙂

  23. juni 2016 at 14:50
 • Reply Lullumut

  Nr. 1 og 4 ser skønt ud. Gad jeg godt at rende rundt i denne sommer 🙂
  Det er mega cool, de har fået fri retur!
  Lyder hyggeligt med vafler 🙂 Jeg havde mine forældre, søster og niece til grill i haven 🙂

  23. juni 2016 at 20:58
 • Reply Eline Tychsen

  Nr 4 er SÅ smuk! 😀

  24. juni 2016 at 7:18
 • Reply Isabella Pernille

  Jeg kan rigtig godt lide nr. 1 og 3. De er virkelig flotte!!!! 🙂

  24. juni 2016 at 9:22
 • Reply Frederikke S

  Er vild med 1 og 5 – de er super fine! 😀

  25. juni 2016 at 13:07
 • Reply Ida

  Uha det er nogle fine ting du har fundet 🙂
  Det er faktisk noget tid siden, at jeg gjort køb hos Asos, men de har så mange fine ting 🙂

  25. juni 2016 at 16:08
 • Reply A+K/VenterPaaVinBlog

  Det er nemlig mega hyggeligt; og total perfekt at vejret klarede op der ved en 19 tiden. Der var både tørt og lunt da vi stod og hørte båltale på Savannen i Zoo, og skyfrit da bålet kom i gang og koret sang 😀

  – A

  26. juni 2016 at 16:51
 • Reply Isa Larsen

  Jeg er vild med både 1, 3 og 4:) Lige min stil denne sommer!

  27. juni 2016 at 7:03
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.