FASHION,  Outfit

OUTFIT: GRØN RUSKIND & DANIEL WELLINGTON

Grøn ruskindGrøn ruskind

Grøn ruskind
Close up
UR: DANIEL WELLINGTON / GRØN RUSKIND JAKKE: NEO NOIR / SKIRT: NEO NOIR / TASKE: GUCCI / SNEAKERS: NIKE / RING: CARRE & HVISK / HALSKÆDE: BYBIEHL

Outfits er ikke dem der er flest af på bloggen lige for tiden, det er ikke helt så let at finde tid til alt det jeg gerne vil med en lille baby. Da jeg var til Event i By Schøn tidligere på måneden, kom jeg bl.a. hjem med denne alt for lækre jakke fra Neo Noir, i imiteret grøn ruskind. Jeg har længe været på jagt efter en jakke i grøn ruskind og denne er lige efter min smag, og så til næsten ingen penge Jeg var hoppet i mine alt for dejlige Nike sneakers, da vi skulle en tur til nordjyske Hanstholm for at se på bunkerne fra 2. verdenskrig.
LL
DW_2
L
æs også “DANIEL WELLINGTON – DET PERFEKTE SOMMER ACCESSORY” & “BY SCHØN EVENT

Uret fra Daniel Wellington har siddet på min arm siden jeg fik det og jeg er så glad for det, det passer perfekt til sommerens lyse outfits og ikke mindst min nye jakke. Er uret ikke bare flot? Jeg har også fået en ny lækker rem dertil, som jeg glæder mig til at vise jer også. Se alle de fine Daniel Wellington modeller på deres hjemmeside, eller i din nærmeste Daniel Wellington butik, find den HER. Jeg er vild med dem alle og har et par modeller mere på ønskesedlen.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.