Follow:
OUTFIT

OUTFIT: GRØN RUSKIND & DANIEL WELLINGTON

Grøn ruskindGrøn ruskind

Grøn ruskind
Close up
UR: DANIEL WELLINGTON / GRØN RUSKIND JAKKE: NEO NOIR / SKIRT: NEO NOIR / TASKE: GUCCI / SNEAKERS: NIKE / RING: CARRE & HVISK / HALSKÆDE: BYBIEHL

Outfits er ikke dem der er flest af på bloggen lige for tiden, det er ikke helt så let at finde tid til alt det jeg gerne vil med en lille baby. Da jeg var til Event i By Schøn tidligere på måneden, kom jeg bl.a. hjem med denne alt for lækre jakke fra Neo Noir, i imiteret grøn ruskind. Jeg har længe været på jagt efter en jakke i grøn ruskind og denne er lige efter min smag, og så til næsten ingen penge Jeg var hoppet i mine alt for dejlige Nike sneakers, da vi skulle en tur til nordjyske Hanstholm for at se på bunkerne fra 2. verdenskrig.
LL
DW_2
L
æs også “DANIEL WELLINGTON – DET PERFEKTE SOMMER ACCESSORY” & “BY SCHØN EVENT

Uret fra Daniel Wellington har siddet på min arm siden jeg fik det og jeg er så glad for det, det passer perfekt til sommerens lyse outfits og ikke mindst min nye jakke. Er uret ikke bare flot? Jeg har også fået en ny lækker rem dertil, som jeg glæder mig til at vise jer også. Se alle de fine Daniel Wellington modeller på deres hjemmeside, eller i din nærmeste Daniel Wellington butik, find den HER. Jeg er vild med dem alle og har et par modeller mere på ønskesedlen.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Lullumut

  Du ser så godt ud 🙂 Flot jakke. Rigtig god og meget anderledes farve. God pris.. Og viserne på uret er så cool 🙂

  Ja, vi har alle sammen perioder, hvor vi ikke slår til, der hvor vi gerne vil. Du er nok den, der tænker mest over, at der ikke er outfit på bloggen 🙂

  27. juni 2016 at 8:44
 • Reply Katrine Guldbæk

  Super lækkert outfit søde Liselotte. Jeg har faktisk slet ikke fået taget min jakke i brug endnu, det må jeg vist snart få gjort 🙂

  27. juni 2016 at 12:05
 • Reply Karina

  Du ser rigtig godt ud søde 😉

  27. juni 2016 at 19:12
 • Reply Eline Tychsen

  SÅ smuk!!!

  28. juni 2016 at 11:34
 • Reply Frederikke S

  Du ser jo skide smuk ud – som altid!

  28. juni 2016 at 17:02
 • Reply Stine / Lille My

  Du ser super godt ud smukke 🙂 Er vild med dit outfit <3

  3. juli 2016 at 11:10
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.